COMPLETARE Navă în pericol de scufundare în Marea Neagră

COMPLETARE ora 20.53. Nava Brizo aparținând ARSVOM a acostat lângă cargoul aflat în pericol și îi oferă ajutor. Pentru aceasta operațiune se folosesc pompele submersibile și cabluri electrice.

COMPLETARE ora 16.39. Nava se află în radă, la circa 1,2 mile marine de țărm. Nu are curent, nu poate ancora.

Astăzi, 30.08.2023, la ora 15:00 Navă Sar Phoenix, aparținând Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a plecat cu toată viteza spre rada exterioara a Portului Constanța pentru a acorda asistență unei nave tip general cargo, aflată în pericol de scufundare.

Nava JETMAX 2, sub pavilion Vanuatu, prezintă înclinare babord 15° și pană de curent. Sub alerta MRCC, în zonă a ajuns și remorcherul BRIZO, aparținând ARSVOM, care de asemenea stă în asistență, așteptând noi indicații.

La bord sunt 8 persoane. Nava transportă grâu.

Operațiunea este în plină desfășurare.

Vom reveni cu detalii.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Câți turiști au sosit în județul Constanța în prima jumătate a anului 2023

mie aug. 30 , 2023
Numărul turiştilor sosiţi în primul semestru al anului 2023 a fost de 331,6 mii persoane, faţă de 287,5 mii persoane în perioada ianuarie-iunie 2022, înregistrându-se o creștere de 15,3%, potrivit datelor furnizate de Direcția Județeană de Statistică. Și numărul înnoptărilor este mai mare cu 14,0% în perioada ianuarie-iunie 2023 față […]

V-ar putea interesa și: