Nava-școală „Mircea” împlinește 83 de ani de la intrarea în serviciul Forțelor Navale Române

Nava-școală „Mircea” a acostat pe 16 mai, în Portul Militar Constanța, după primul marș internațional de instrucție de anul acesta. Astăzi împlinește 83 de ani de la intrarea în serviciul Forțelor Navale Române.

Nava-școală „Mircea” a plecat la data de 24 martie, având la bord 94 de elevi din anul I de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale.

Pe parcursul celor 54 de zile de marș, nava-școală „Mircea” a efectuat escale în porturile Souda din Grecia, Sète din Franța, Castellón din Spania, Napoli din Italia și Istanbul din Turcia.

De asemenea, nava a participat la Festivalul Maritim Internațional „Escala de la Sète” – Franța și la Festivalul Maritim Internațional „Escala a Castelló”, organizat de municipalitatea orașului Castellón din Spania.

Fotografii din timpul marșului puteți vedea AICI.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Un delfin a murit în plasele braconierilor, mai multe păstrugi au fost eliberate

Tue May 17 , 2022
Inspectorii ecologi din cadrul Comisariatelor Regionale ale Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), în colaborare cu reprezentanți ai Serviciului Poliției de Frontieră Tulcea și ai Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, au efectuat, în prima jumătate a lunii, mai multe misiuni de control antibraconaj în perimetrul rezervației. Ca urmare a […]