Năvodari rămâne FĂRĂ APĂ CALDĂ

navodari

Năvodari, localitate care fost desemnată stațiune turistică de interesa național (?!), rămâne fără apă caldă!

Primul pas este furnizarea apei cu țârâita, după program.

„SC TERMICA DISTRIBUȚIE NĂVODARI anunță locuitorii orașului Năvodari că începând cu data de 12.09.2018 furnizarea apei calde se va face zilnic în intervalul orar 17.00 – 22.00.”, se arată într-un anunț al societății comerciale.

Acest lucru, spun ei, este cauzat de faptul că locuitorii orașului nu plătesc la timp factura către Termica Distribuție.

„Dacă în termen de 15 zile nu se vor recupera debitele restante, TERMICA DISTRIBUȚIE va sista distribuția de apă caldă.”, amenință reprezentanții societății.

SC TERMICA DISTRIBUTIE NAVODARI SRL este un SRL al cărui capitalul social inițial este deținut integral de orașul Năvodari ca asociat unic.

În 2017, Termoelectrica Distribuție a avut o cifră de afaceri de 2.656.054 lei și a raportat o pierdere de 11.048.269 lei, potrivit Ministerului de Finanțe al României.

O adevărată gaură neagră, după cum foarte clar reiese din aceste cifre.

Cu alte cuvinte, ce se întâmplă acum în Năvodari este vina orașului, în speță a primarului și a consilierilor care dețin majoritatea.

Din păcate, aici duc politicile populiste de administrație: locuitorilor li se oferă, de exemplu, spectacole de bani mulți, sume importante de bani se duc spre trusturile de presă apropiate de fostul primar, dar când vine vorba despre asigurarea apei calde sau dezvoltarea economică, astfel încât oamenii să aibă locuri de muncă bine plătite, ca să-și poate achita facturile, edilii nu fac mai nimic.

Năvodari este condus de primarul Florin Chelaru, actual PSD, fost PNL, fost viceprimar pe vremea când orașul era condus de Nicolae Matei, PSD, primar condamnat penal pentru infracțiuni de corupție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.