„Ne furi Florine! Și te deranjează ca îți spun ca ești Putoarea orașului”. S-a rupt lanțul de iubire în PSD Năvodari

matei chelaru, primaria navodari
Florin Chelaru și Nicolae Matei (de la stânga la dreapta), cei doi edili PSD în perioada când erau în relații cordiale

S-a rupt lanțul de iubire în PSD Năvodari. Fostul primar Nicolae Matei, condamnat penal acum câțiva ani, pentru fapte de corupție, a lansat un atac dur, într-o limbă română plină de greșeli, la adresa actualului primar, Florin Chelaru.

Ambii sunt membri PSD. Sau, mai bine spus, erau, pentru că Matei spune că a fost exclus din partid la dorința lui Chelaru.

„Astăzi ma înjunghiat pe la spate “ Urat Florine ! Ne furi Florine ! Și te deranjează ca îți spun ca esti “Putoarea orașului “ ca “ ai stricat și ce am făcut eu multe proiecte începute de mine le-ai stricat sau distrus de tot , ca orașul este trist și a căpătat înfățișarea cenușie dinainte și ca numai meriți sa fi Primar !”, spune Matei.

Iată declarația sa în întregime.

„Ne furi Florine !
Astăzi PSD Constanta m-a suspendat pentru un an din partid , adică ce nu a făcut Radu Mazare și Nicusor Constantinescu a făcut Felix Stroie și Dumitrache Ion la dorința lui Chelaru Florin , Doamne bani și funcțiile ce mult strica “ oamenii” !
Navodariul înseamnă mult pentru mine pentru ca aici am totul , chiar înainte de a face politica ; am afaceri , am prieteni , aici trăiesc și aici o sa mor și nu am fost niciodată indiferent de ce se întâmpla in orașul nostru !
Când Chelaru “ a defectat “ de la PNL și nu însemna nimic l-am luat la mine in casa , in echipa , l-am protejat , i-am dat masina mea si multe altele si l-am promovat si m-am certat “ la cutite “ cu cei de la județ sa nu ii dea afara din Consiliul local și Primarie pe el și pe Popescu Cristian apoi” am luat eu asupra mea tot “ chiar dacă multe din actele de care sunt trimes in judecată sunt semnate de Chelaru și ar fi cel puțin la fel de responsabil ca și mine !
După ce i-am lăsat tot ; o organizație de partid cu mulți votanți , Primaria ( Primar , Viceprimar și majoritatea in CL și orașul in plină dezvoltare cu multe proiecte in derulare cu mulți bani in trezorerie , “ astăzi ma înjunghiat pe la spate “ Urat Florine ! Ne furi Florine ! Și te deranjează ca îți spun ca esti “Putoarea orașului “ ca “ ai stricat și ce am făcut eu multe proiecte începute de mine le-ai stricat sau distrus de tot , ca orașul este trist și a căpătat înfățișarea cenușie dinainte și ca numai meriți sa fi Primar !
Da , nu o sa mai fi ales pentru ca nu te Votează nici “ aia de la Constanta la care le-ai făcut favoruri “ și nici Masonii tai !”

Culmea, în vara acestu an, cei doi au fost fotografiați la aceeași masă, în Turcia, ceea ce poate înseamnă că relațiile s-au deteriorat între timp sau că ce se întâmplă acum e un joc politic. (detalii AICI). Florin Chelaru a fost, de altfel, ani buni viceprimar pe vremea când orașul era condus de Nicolae Matei.

Nicolae Matei a fost condamnat definitiv în 2016 la închisoare 1 an şi 6 luni, cu executare. Matei se întoarce după gratii, pentru a treia oară, după două reprize de arest preventiv care au durat luni de zile. Curtea de Apel Constanţa a pronunţat hotărârea vineri, 19 februarie, în dosarul de corupţie al primarului Nicolae Matei din Năvodari, condamnându-l la pedeapsa cu închisoarea de 1 an şi 6 luni, cu executare, cu 2 ani mai puţin decât sentinţa iniţială dată de Tribunalul Constanţa. La 10 decembrie 2012, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Nicolae Matei, primarul oraşului Năvodari, judeţul Constanţa, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de dare de mită şi, în stare de libertate, a lui Nicolae Vâlcu, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de mărturie mincinoasă şi fals în declaraţii. Nicolae Vâlcu este condamnat la 1 an de închisoare cu executare.


Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Șarpe la scara unui bloc din Constanța. Jandarmii au preluat „intrusul”

Wed Jan 15 , 2020
Jandarmii au fost solicitați, miercuri seara, să prindă un șarpe în orașul Constanța. Locatarii unui imobil situat pe strada Dezrobirii au sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, speriați după ce au văzut un șarpe la scara blocului. „Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la fața locului, preluând […]
șarpe