COMPLETARE Negocieri între liderii PNL și PSD Constanța

rCOMPLETARE. Informația inițială ne-a fost transmisă din surse oficiale PSD. Liberalii o neagă. Neagă mai ales că s-a luat în discuție conducerea Oil Terminal. „Nu s-a pus niciodată în discuție la organizația Constanța. Conform protocolului dintre PSD și PNL, acest lucru s-a stabilit între echipele de negociere de la nivel central, din care Constanța nu a avut niciun reprezentant.”, ne-au transmis liberalii. De altfel, mandatul directorului general al Oil Terminal, Sorin Ciutureanu, a fost prelungit chiar ieri cu patru luni. Aceasta este o recunoaștere a fatpului că Sorin Ciutureanu că a făcut lucruri bune la companie. A fost prelungit și mandatul directorului financiar.

Astăzi, 23 iunie, va avea loc o întâlnire între liderii PNL și PSD Constanța. În cadrul acesteia se vor discuta, din informațiile noastre, aspecte care țin de buna funcționare a coaliției pe plan local.

Surse oficial din PSD au confirmat pentru Constanța 100% că la această întâlnire vor participa Bogdan Huțucă, președintele Organizației Județene PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, președintele Organizației Municipale PNL Constanța, Dan Georgescu, prim-vicepreședinte al Organizației PSD Constanța, și Felix Stroe, președintele Organizației Județene PSD Constanța. Nu fusese confirmată prezența prefectului.

Neoficial, una din temele de discuția este conducerea Oil Terminal SA, o societate comercială de interes strategic, care acum se află de oameni din PNL, dar pe care și-o dorește PSD.

Se remarcă absența de la întâlnire a președintelului Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu (care, din informațiile noastre, nu este oricum în localitate), dar și a președintelui Organizației Municipale a PSD Constanța, Ion Dumitrache.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O femeie a fost tăiată cu cuțitul de concubin în sala de judecată

Thu Jun 23 , 2022
Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanța s-ar afla o persoană care prezintă o plagă tăiată. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, […]
judecator