Nemulțumiți că Poliția Locală le-a spus să nu mai parcheze pe trotuar, mai mulți șoferi au blocat o stradă! VIDEO

Mai mulți constănțeni care locuiesc într-una din cele mai selecte zone ale orașului, Faleză Nord, au primit azi înștiințări de la Poliția Locală prin care li se aduce la cunoștință să nu mai parcheze pe trotuare. Li s-a spus că încalcă legea și că riscă să fie amendați dacă vor continua.

Nemulțumiți, aproape zece șoferi care locuiesc pe strada Zorelelor au blocat strada Zorelelor cu mașinile! Traficul a fost blocat în zonă de către nemulțumiți. Vorbim despre o arteră folosită și de mijloacele de transport în comun.

„Protestăm! Normal că protestăm, pentru că nu poate Poliția Locală să vină să ne impună să ne luăm mașinile de pe trotuar, atâta timp cât primăria nu ne-a asigurat înainte locuri de parcare. Avem două parcări, de fapt una în Constanța și una în Mamaia, iar eu, locuind aici și având copii, nu pot să mă duc să-mi parchez mașina seara la Spitalul Mare, să plătesc cine știe cât acolo, dimineața să mă duc cu autobuzul acolo, să vin să-mi iau copii de acasă să-i duc la școală și apoi să plec la muncă.”, a spus una dintre protestatare.

Acesta a adăugat că ea și vecinii vor lăsa mașinile pe stradă „atât timp cât va fi nevoie”.

„Atunci când se rezolvă problema, atunci ne vom lua mașinile. Atât timp cât nu se rezolvă problema, mașinile vor rămâne pe stradă. O să stăm toată noaptea, și mâine pe zi, dacă nu mergem la servici. Atât cât este nevoie.”, a mai spus un localnic.

„Suntem de acord să plătim taxă de parcare, dar să ni se ofere loc de parcare în fața casei!”, a spus doamna care a dat primele declarații.

Aceasta a precizat că, în trecut, pe stradă era permis numai accesul riveranilor.

Pe strada Zorelelor s-a construit un bloc fără suficiente locuri de parcare, pe care primăria condusă de Decebal Făgădău l-a contestat în instanță. Firma care a construit a fost apărată de nimeni alta decât actualul city manager al orașului, Felicia Ovanesian. Detalii, în link-urile de mai jos.

Ovanesian contra Ovanesian

Dezvoltatorul imobiliar care a fost reprezentat de avocata Felicia Ovanesian a pierdut procesul cu Primăria Constanța


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 thoughts on “Nemulțumiți că Poliția Locală le-a spus să nu mai parcheze pe trotuar, mai mulți șoferi au blocat o stradă! VIDEO

  1. In zonele de case proprietarii au obligatia sa parcheze masinile in curte, cate un loc la 100 mp suprafata utila desfasurata. Sanctiunea evidenta este interzicerea inmatricularii masinii daca la domiciliu nu exista loc de parcare in curte. Parcarea pe trotuar sau in zonele interzise este contraventie si se sanctioneaza cu amenda si cu ridicarea masinii daca se blocheaza traficul. Primaria amenajeaza locuri de parcare pe domeniul public pentru vizitatori, contra cost.
    Punct.

    1. Exact… Odoarele pot merge la școală ca peste tot in lumea civilizată singuri… Generația mea nu venea unu cu părinții cu mașina!!! Aaaaa nu ne mai ducem copii la școala de cartier .. mergem toti cu ei la Mircea…. Si de acolo ies drogalai cu școala de fițe….

  2. Este foarte greu să sistematizezi civilizatie in cartierele vechi și în același timp aglomerate deoarece s-a construit haotic iar numărul de mașini înmatriculate a crescut. Nu mai pun că pe lângă școli abia găsești un loc unde să oprești ca să dai copilul jos din mășină pentru a merge la școală și să nu te avertizeze cei de la Poliția Locală că încurci traficul de parcă o fac intenționat și nu că in fața unei școli nu este asigurat spațiu pentru a putea opri câteva minute pentru a lăsa sau a lua copiii la școală.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Valentin Vrabie, dat exemplu de autoritățile sanitare

mie oct. 20 , 2021
Primarul din Medgidia, Valentin Vrabie, a fost dat exemplu de pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 pe Facebook! „FII ca primarul! Vaccinează-te! Un exemplu demn de urmat pentru toată lumea, domnul Valentin Vrabie, primarul din Medgidia. Și ce credeți…?! Este la a lll-a […]

V-ar putea interesa și: