Vor renaște stațiunile Neptun și Olimp? Mohammad Murad investește 15 milioane de euro

Hotelul Panoramic din Olimp este, de ani buni, o ruină (foto: Constanța 100%)

Omul de afaceri Mohammad Murad a anunțat că investește în modernizarea complexului hotelier Belvedere, Amfiteatru, Panoramic, din Neptun – Olimp.

Acestea sunt în paragină de ani bune, dar au fost recent achiziționat de Murad, care vrea să le reintroducă în circuitul turistic începând de anul viitor.

Renovăm integral cu 15 milioane euro complexul Belvedere, Amfiteatru, Panoramic in Neptun Olimp, il aducem la 4 stele. Va fi un complex foarte frumos, planuim sa il deschidem pe 1 iunie 2019. Estimăm in primul an de funcționare 100.000 de turisti, va oferi servicii in regim all inclusive, pretul unui pachet va fi de 690 euro” a precizat Murad, pentru Ziarul Financiar.

De asemenea, omul de afaceri a declarat ca investeste circa 4-5 milioane de euro in constructia unui boutique hotel de 5 stele, cu 40 de camere, și un cazino in Navodari.

Completare august 2018:

Mohammad Murad despre hotelurile Panoramic, Amfiteatru și Belvedere: „Până în vara lui 2019 va fi gata cel puțin unul” VIDEO
Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Paște

Mon Apr 2 , 2018
S.C. RAJA S.A. aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorilor de Paște, 06 – 10 aprilie 2018, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către […]
raja casierie