Neptun TV, cumpărată de Mohammad Murad – surse

mohammad murad
Mohammad Murad

Neptun TV a fost cumpărat de Mohammad Murad, spun surse din piață.

Anunțul a fost făcut de către conducerea instituției angajaților.

Zilele acestea a avut loc o adunare generală a creditorilor, care urma să aprobe tranzacția. Unul dintre cei mai mari creditori este ANAF.

Din informațiile noastre, tranzacția s-a ridicat la câteva sute de mii de euro. Salariaților însă nu li s-a asigurat faptul că își vor primi salariile restante de câteva luni. Murad nu a preluat firma, ci afacerea, spun surse din piață. Firma rămâne în insolvență, iar investitorul cumpără afacerea și primește gratis licența. Cedarea gratuită se face cu avizul CNA. Firma care cumpără trebuie să fie cu datoriile la zi.

Mohammad Murad este unul dintre cei mai importanți investitori de pe turismul de pe litoral. Constanța 100% a încercat să obțină un punct de vedere, dar telefonul acestuia este închis.

Neptun TV se află în insolvență de circa doi ani și jumătate.

C.H.

Vă recomandăm și:

Domnule Mohammad Murad, nu vă scumpiți la tărâțe!


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cazanul pe peleți – accesoriul care oferă casei tale căldură maximă la orice oră!

mar iun. 19 , 2018
Locuința ta este locul în care îți dorești să te bucuri de maximul de confort, de aceea investești toate dragostea ta, bani și timp pentru a construi căminul perfect. Asigurarea încălzirii și a apei calde este una dintre opțiunile care contribuie la creșterea gradului de confort și relaxare în orice […]
Cazan peleți

V-ar putea interesa și: