Neptun TV, cumpărată de Mohammad Murad – surse

mohammad murad
Mohammad Murad

Neptun TV a fost cumpărat de Mohammad Murad, spun surse din piață.

Anunțul a fost făcut de către conducerea instituției angajaților.

Zilele acestea a avut loc o adunare generală a creditorilor, care urma să aprobe tranzacția. Unul dintre cei mai mari creditori este ANAF.

Din informațiile noastre, tranzacția s-a ridicat la câteva sute de mii de euro. Salariaților însă nu li s-a asigurat faptul că își vor primi salariile restante de câteva luni. Murad nu a preluat firma, ci afacerea, spun surse din piață. Firma rămâne în insolvență, iar investitorul cumpără afacerea și primește gratis licența. Cedarea gratuită se face cu avizul CNA. Firma care cumpără trebuie să fie cu datoriile la zi.

Mohammad Murad este unul dintre cei mai importanți investitori de pe turismul de pe litoral. Constanța 100% a încercat să obțină un punct de vedere, dar telefonul acestuia este închis.

Neptun TV se află în insolvență de circa doi ani și jumătate.

C.H.

Vă recomandăm și:

Domnule Mohammad Murad, nu vă scumpiți la tărâțe!

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cazanul pe peleți – accesoriul care oferă casei tale căldură maximă la orice oră!

Tue Jun 19 , 2018
Locuința ta este locul în care îți dorești să te bucuri de maximul de confort, de aceea investești toate dragostea ta, bani și timp pentru a construi căminul perfect. Asigurarea încălzirii și a apei calde este una dintre opțiunile care contribuie la creșterea gradului de confort și relaxare în orice […]
Cazan peleți