Neptun TV, pe lista televiziunilor care trebuie retransmise obligatoriu în 2017

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a stabilit lista posturilor de televiziune care trebuie retransmise obligatoriu („must carry“) în 2017 de toţi operatorii de cablu din România.

Cabliştii au obligaţia, conform legii, să-şi actualizeze grilele de programe care să includă posturi libere la retransmisie în termen de 30 de zile de la data publicării listei must carry pe site-ul CNA. Serviciile de programe, libere la retransmisie şi fără condiţionări tehnice sau financiare, ale radiodifuzorilor privaţi, care vor face parte din lista „must carry“ în 2017 sunt: Antena 1, Kanal D, România TV, Antena 3, Naţional TV, Prima TV, Antena Stars, B1 TV, Digi 24, Realitatea TV, Favorit TV, Happy Channel, Kiss TV, Taraf TV, Trinitas, ZU TV, U TV, Music Channel, National 24 Plus, TV H, Inedit TV, Hit Music, Neptun TV, Speranţa TV, Naşul TV, Alfa Omega Tv, Credo TV, Travel Mix, eStrada TV şi Telestar 1. Din lista televiziunilor „must carry“ vor face parte şi posturile publice TVR 1, TVR 2, TVR 3, precum şi studiourile teritoriale Cluj, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara, scrie Mediafax.ro.

La listă se adaugă şi serviciile de televiziune a căror obligativitate de retransmitere este stabilită prin acorduri internaţionale la care România este parte: TV5 şi Moldova 1, care a fost amânat până la rezolvarea de către Compania „Teleradio-Moldova“ a problemelor ce vizează transmisia programului Moldova 1 pe teritoriul României.

Neptun TV a fost inlusă în lista ”must carry” și anii trecuți. Cu emisie prin satelit din 2007, Neptun TV este televiziune comercială cu acoperire naţională, cu grilă generalistă, care difuzează ştiri, sport, divertisment, filme. Neptun TV se recepţionează în 80% din locuinţele dotate cu TV din România.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Salariul mediu al unui constănțean, în creștere cu 5%

Sat Jan 28 , 2017
Statistica spune că trăim mai bine: salariile sunt în creștere, iar inflația se apropie de zero. Câştigul salarial mediu brut pe un salariat, în judeţul Constanţa, a fost în luna noiembrie 2016 de 2737 lei, iar câştigul salarial mediu net a fost de 1969 lei, cu 5,0% și respectiv 4,9% […]
bani