Netflix nu mai vrea să împărțiți contul cu familia și prietenii

Netflix nu mai vrea să împărțiți contul cu familia și prietenii și a anunțat că va lua măsuri împotriva acestui fenomen, răspândit în întreaga lume.

După luni bune în care au tot transmis avertismente în acest sens, aceştia au dezvăluit, punctual, care vor fi paşii următori.

Astfel, contul Netflix va mai fi partajabil doar în interiorul unei singure gospodării. Cum va fi acest lucru posibil? Netflix le va cere utilizatorilor să se conecteze la Wi-Fi dintr-o singură locaţie, care va fi setată drept locaţia principală.

Vor fi utilizate informații precum adrese IP, ID-urile dispozitivelor și activitatea contului pentru a determina dacă un dispozitiv conectat la locația principală.

De asemenea, utilizatorilor li se va impune să deschidă aplicația sau site-ul Netflix din locul respectiv și să vizioneze ceva, cel puțin o dată la 31 de zile. Nerespectarea acestei reguli va duce, automat, la blocarea dispozitivelor. În cazul în care unul sau mai multe dispozitive au fost blocate incorect, utilizatorii sunt nevoiţi să contacteze reprezentanţii Netflix.

Noul regulament va fi disponibil accesând „Centrul de ajutor Netflix ”, o pagină care descrie cum ar trebui să fie partajat contul și cum nu ar trebui. În această secţiune pot fi verificate toate detaliile cu privire la partajarea unei parole. Vestea bună este că nu vor fi taxați suplimentar deținătorii de cont ale căror informații sunt folosite în afara caselor lor.

În schimb, vestea proastă este că încercarea de conectare din altă parte va duce la blocarea temporară a accesului la cont, de pe respectivul dispozitiv.

Excepţie, pentru călătorii

În teorie, noua măsură va împiedica utilizatorii să se conecteze la noi dispozitive pe timpul unei călătorii. În practică, a fost deja concepută o soluție pentru o astfel de situație.

Cei care doresc să vizioneze Netflix pe un televizor inteligent al hotelului, laptopul companiei şi nu numai, pot solicita un cod temporar, în momentul conectării. Acest lucru le va oferi acces la cont timp de șapte zile consecutive.

Cât despre numărul de dispozitive la care un utilizator se poate conecta, dintr-o singură locaţie, acesta variază în funcţie de tipul de abonament ales.

Cel mai ieftin preţ al abonamentului pentru un singur dispozitiv, cu reclame, este de: 6,99 de dolari/ lună, fără reclame costul crește la 9,99 de dolari/ lună, iar pentru patru dispozitive, utilizatorul trebuie să scoată din buzunar suma de 19,99 de dolari/ lună.

Deschidere către noi soluții

Momentan, măsurile urmează să fie aplicate în zona Americii de Nord, unde compania speră să își ridice câștigurile în mod substanțial, în următoarea perioadă. Netflix a testat și alte metode până acum, pentru a descuraja împărțirea conturilor.

În 2022, utilizatorilor din mai multe țări din America Latină le-a fost percepută o taxă în valoare de 3 dolari, în momentul în care cineva s-a conectat din afara locuinței.

Când a vorbit despre noile planuri Netflix, în luna ianuarie a acestui an, co-CEO-ul Netflix, Greg Peters, a afirmat că este deschis la soluții, chiar din partea clienților. El a spus că ar vrea să audă de la membrii comunității un set de soluții care funcționează pentru ei.

Acum, după cel mai recent anunț, tot ce rămâne de văzut este modul în care vor răspunde utilizatorii.

V-ar putea interesa și: Netflix oferă două beneficii gratuite pentru abonamentul Premium


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Netflix nu mai vrea să împărțiți contul cu familia și prietenii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bloc construit peste conductele Oil Terminal VIDEO Pro TV

joi feb. 2 , 2023
Situație incredibilă în Constanța. O avarie produsă la o conductă națională prin care se transportă păcură în depozitele „Oil Terminal” din Constanța a scos la iveală un lung și scandalos șir de nereguli, scrie Pro TV. Deși legea interzice acest lucru, în acest moment este ridicat un bloc peste șase […]

V-ar putea interesa și: