NEVERSEA 2019 – peste 240.000 de participanți FOTO/VIDEO

Povestea NEVERSEA 2019 a ajuns la final. Traficul total în cele patru zile a fost de peste 240.000 de participanți.

Peste 60.000 de fani au participat la ultima zi a festivalului care a adus pe scena principală trupe pop rock ca și Kadebostany și Ofenbach.

Unul dintre cei mai așteptați dj ai serii a fost belgianul Lost Frequencies care a oferit un show incredibil zecilor de mii de fani aflați în fața scenei principale a festivalului.

„De fiecare dată când știu că vin în România, am un sentiment de bine și mă simt ca și cum aș veni acasă. Publicul de aici mă așteaptă de fiecare dată cu multă căldură și asta este incredibil,”a declarat Lost Frequencies.

Una din surprizele serii a fost apariția lui Steve Aoki pe scenă, alături de dj-ul Quintino. Artistul s-a simțit atât de bine sâmbătă seara încât a acceptat propunerea lui Quintino de a urca alături de el pe scenă pentru piesa Mayhem.

Și milionarul excentric italian, Gianluca Vacchi a urcat pe scena principală în ultima seară a festivalului. Un show plin de energie și culoare a oferit și Bassjackers. Matoma a fost artistul care a încheiat ultima seară a festivalului NEVERSEA.  Artistul a rămas impresionat de răsăritul de la malul Mării Negre și de căldura cu care a fost primit la festivalul NEVERSEA. 

[ngg src=”galleries” ids=”63″ display=”basic_thumbnail”]

Și scenele secundare au încheiat ultima seară cu artiști așteptați de fanii festivalului NEVERSEA, Tale of US, Agents of Time, Priku, Black Coffee, Jan Blomquist și mulți alții. Un succes incredibil l-a avut scena Nostalgia. Aici, nostalgicii au retrăit în fiecare zi a festivalului NEVERSEA atmosfera muzicii anilor ’90. Toată zona din jurul scenei Nostalgia a fost decorată în stilul anilor 1990: casete, jocuri Mario, bănci de clasă, telefoane vechi și multe alte lucruri care le-au adus aminte participanților de anii de liceu și nu numai.   

Fanii festivalului se pot deja înregistra pe neversea.com pentru ediția de anul viitor a festivalului Neversea.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Consiliul Județean Constanța va dota centrul de sănătate din Năvodari cu echipamente medicale și mobilierul necesar

Mon Jul 8 , 2019
Lucrările de reabilitare și modernizare a Centrului de Sănătate Năvodari au fost finalizate. Consiliul Județean Constanța va dota centrul cu echipamentele medicale și mobilierul necesar desfășurării activității în cele mai bune condiții. Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a participat astăzi, alături de primarul Orașului Năvodari, Florin Chelaru, directorul […]