Neversea 2024 – peste 278.000 de fani s-au bucurat de ediția a șasea a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa

Peste 68.000 de participanți în cea de-a patra zi de Neversea la show-urile G-Eazy, Steve Aoki, Tujamo, Dub FX

Cea de-a patra zi de Neversea a atras peste 68.000 de participanți care au fost alături de artiștii lor preferați: G-Eazy, Steve Aoki, Tujamo, Sara Bluma, Dub FX, Pax Tulum, Jeru Da Damaja, precum și Puya, Delia, DOC, Vescan și Macanache.

În cele patru zile de festival, peste 278.000 de fani au participat la cea de-a șasea ediție a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa. Ingredientele cele mai caliente ediții Neversea de până acum au fost: cei peste 100 de artiști de la cele patru scene, experiențele memorabile oferite de partenerii festivalului, fanii care au cântat și dansat până la răsărit.

G-Eazy a fost unul dintre cei mai așteptați artiști ai celei de-a șasea ediții Neversea. Acesta a lansat de curând albumul “Freak Show” care include colaborări cu French Montana, Coi Leray, Kali. O parte dintre noile piese au putut fi ascultate live aseară pe plaja Neversea din Constanța. G-Eazy a fost extrem de impresionat de energia fanilor, iar hituri precum “Me, Myself and I”, “Tumblr Girls”, “No Limit”, “Him and I” au transformat show-ul într-una dintre amintirile speciale de la Neversea 2024.

Steve Aoki a adus multă energie în ultima seară de festival, dar și celebrele torturi așteptate la fiecare show de fani cu pancarte care să îi atragă atenția.

Tujamo a petrecut până la răsărit cu zecile de mii de fani care au ales distracția la malul mării.

Toți cei care doresc să fie parte din experiența Neversea la cea de-a șaptea ediție se pot înregistra pe site-ul https://neversea.com/.

Puya a urcat pentru prima dată pe scena principală de la Neversea și a declarat că are emoții foarte mari.

Delia a susținut un super show la main stage, iar invitații speciali au fost Antonia și Iustin de la HVNDS.

Cele patru apusuri și patru răsărituri de la NEVERSEA sunt așteptate de fanii festivalului în fiecare vară, momente în care își promit că vor dansa și vor cânta alături de artiștii favoriți. În cele 6 ediții de festival, peste 1.4 milioane de iubitori NEVERSEA s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul mării.

Jandarmii nu au raportat niciun incident

A patra zi de desfășurare a festivalului NEVERSEA a fost una fără evenimente negative, spun jandarmii.

Specialiștii din cadrul Agenției Naționale Antidrog au realizat o serie de activități cu caracter preventiv atât premergător începerii festivalului, cât și pe perioada de desfășurare a evenimentului, în urma cărora 1.489 de persoane interesate au fost informate și consiliate cu privire la efectele și riscurile asociate consumului de substanțe interzise, reducerea consecințelor negative asociate consumului, precum și modalitatea prin care pot cere sprijin în caz de urgență.

Reprezentanții Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, Centrul Regional Constanța și Aparatul Central au contribuit prin mesajele dedicate, informând tinerii cu privire la fenomenul traficului de persoane și cele mai utilizate metode de recrutare a victimelor, oferind sfaturi pentru evitarea situațiilor periculoase și materiale preventive unui număr de 1.745 de persoane.

Inspectoratul General pentru Imigrări a desfășurat activități de control la agențiile comerciale care își desfășurau activitatea în incinta festivalului, ocazie cu care au fost verificați 15 cetățeni străini, fără a fi constatate încălcări în ceea ce privește respectarea legislației pe linie de străini.

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne au acționat proactiv, concentrându-și eforturile pe identificarea persoanelor care desfășoară activități ilegale, inclusiv persoane care consumă sau încearcă să vândă substanțe interzise.

Astfel, jandarmii, poliţiştii și pompierii constănțeni au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale (20 amenzi în valoare totală de 11.525 lei și 15 avertismente):

-24 sancțiuni la regimul rutier, (15 avertismente și 9 amenzi în valoare de 5.725 lei);

-11 sancțiuni pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, constând în 11 amenzi în valoare de 5.800 lei;

-264 de persoane au fost verificate în aplicația e-DAC, rezultatul fiind fără mențiuni operative;

-15 persoane au fost testate cu aparatul Drugtest rezultatul fiind negativ;

-33 persoane au fost testate cu etilotestul – rezultatul fiind negativ.

În ceea ce privește prevenirea și combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, a fost oprită din a participa la festival o persoană, identificată având asupra ei substanțe interzise la deținere.

Acțiunile de prevenire și combatere nu au avut loc doar în zona de desfășurare a evenimentului, atenția forțelor de ordine fiind concentrată și pe parcările, restaurantele și barurile din apropiere.

Structurile Ministerului Afacerilor Interne au acționat proactiv, desfășurând activități pe mai multe paliere, la nivel național, inclusiv în gări și autogări care au legături directe cu municipiul Constanța.

O atenție deosebită a fost acordată asigurării primului-ajutor. Astfel, echipajele implicate în acordarea asistenței medicale de urgență și de prim-ajutor din cadrul ISU Constanța și Serviciului de Ambulanță Constanța au acordat sprijin participanților, în următoarele situații:

-15 traumatisme diverse (excoriații, contuzii etc.); 

-alte 78 de cazuri cu afecțiuni medicale diverse (lipotimie, stări febrile, cefalee, hipertensiune arterială etc.).


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A început marea defrișare pe valea Oltului - rute alternative

lun iul. 8 , 2024
Autoritățile au decis să închidă valea Oltului timp de o lună, pentru lucrări de defrișarea necesare autostrăzii care va trece Carpații. Lucrările, care au început astăzi, au avut ca scop inclusiv asigurarea unor trasee la parcelele de pădure de pe zonele înalte ale versantului. Până în acest moment au fost […]

V-ar putea interesa și: