NEVERSEA în siguranță. Ce vă recomandă jandarmii

Jandarmii împart materiale informative celor prezenți la Neversea

Pe parcursul festivalului Neversea, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa împreună cu poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din IPJ Constanţa derulează Campania de informare şi prevenire „Neversea în siguranţă”!

Această campanie se adresează participanţilor la eveniment şi vine cu câteva sfaturi pentru prevenirea furturilor, astfel:   

  • Nu purtaţi portofelul, banii ori telefonul mobil în buzunarul de la spatele pantalonilor;
  • Când vă aflați într-o zonă aglomerată, țineți geanta lipită de corp în partea din față, cu sistemul de închidere orientat spre dumneavoastră și protejați-o cu una din mâini;
  • Nu purtaţi bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor, acestea fiind locurile cele mai vulnerabile şi cel mai des vizitate de către hoţi;
  • Nu ţineţi toţi banii în acelaşi loc, pentru a nu fi obligaţi să scoateţi întreaga sumă de fiecare dată când achiziţionaţi vreun obiect întrucât acest lucru atrage atenţia infractorilor.

Pentru o comunicare cât mai rapidă şi eficientă, jandarmii şi poliţiştii au instalat puncte de prevenire, de unde puteţi obţine toate informaţiile necesare pentru siguranţa dumneavoastră. În toată această perioadă, reprezentanţii Jandarmeriei Române vă propun un parteneriat de securitate, invitându-vă să vă informaţi şi să vă adresaţi cu încredere, de fiecare dată când ceva vi se pare suspect sau sunteţi martorii producerii unor fapte de natură antisocială, recomandându-vă să informaţi de urgenţă  cel mai apropiat reprezentant al forţelor de ordine.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Apă cu presiune redusă în Agigea

vin iul. 5 , 2019
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, de pe DN 39, între localitățile  Eforie Nord și Agigea, RAJA SA este nevoită să furnizeze apă potabilă cu presiuni reduse, în localitatea Agigea,  astăzi – 05 iulie 2019, în intervalul orar 09.00 – 15.00. „Ne cerem scuze […]
raja agigea

V-ar putea interesa și: