Neversea și buletinul de Cluj

Primul lucru care-mi vine în minte când mă gândesc la Neversea este că a fost organizat foarte bine.

Mult, mult mai bine decât era de așteptat într-o Constanță obișnuită cu promisiuni încălcate, cu lucruri pe jumătate făcute, cu kitch-uri publice puse în scenă de foști primari, o Constanță gri, bolnavă.

Am fost realmente uimit de grija pentru cele mai mici detalii. În zona Nostalgia, de exemplu, am văzut zeci de obiecte care recreau comunismul, inclusiv nelipsitele rufe atârnate la uscat pe sârmă. Mai departe, fetele care dansau sau se plimbau prin mulțime erau machiate și coafate deși aceste amănunte nu puteau fi observate decât într-un prim-plan foto. N-am văzut cabluri electrice, deși energia necesară putea alimenta o mică localitate. Nu mai pun la socoteală logistica necesară pentru a pune pe picioare acest mic oraș. Să duci toate lucrurile acolo, să chemi zeci de artiști din întreaga lumea, să faci ca totul să arate perfect nu este deloc, dar deloc ușor. Și probabil că nu mulți pot face asta.

Sunt zeci de amănunte. Dacă ați fost acolo, știți ce spun. Dacă nu, merită să mergeți anul viitor.

Voiam să spun altceva. În Constanța, politicienii și nu numai caută înfrigurați un candidat pentru primărie, mai ales că șansele actualului primar sunt infime (sau poate tocmai de aceea). Cu siguranță trebuie căutați oameni care au demonstrat că au realizat ceva.

Din păcate, cei care au organizat Neversea au buletin de Cluj. Altfel, mai în glumă, mai în serios, vă spun că ar fi trebuit să fi fost luați în considerare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Verificaţi periodic termenul de valabilitate al actelor de identitate! Evitaţi să deveniţi contravenienţi la prevederile legii!

mar iul. 9 , 2019
În baza dispoziţiilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 97/2005 cu modificările şi completările ulterioare, cetăţenii au obligaţia să se legitimeze pe teritoriul României cu un act de identitate. Actul de identitate este documentul care se eliberează cetăţeanului român cu care se face dovada identităţii, a cetăţeniei şi a domiciliului, […]

V-ar putea interesa și: