NEVERSEA, pe locul 46 în topul celor mai importante festivaluri DIN LUME

neversea top
Joc de lasere la Neverse 2018

NEVERSEA este pe locul 46 în topul celor mai importante festivaluri din lume.

Topul a fost realizat de site-ul de specialitate Electronic Festivals și ia în calcul ce s-a întâmplat, la nivel global, în anul 2018.

„Am analizat mii de festivaluri pentru a vă prezenta topul celor mai bune 100 de lineup-uri din întreaga lume. Lista este bazată pe matematică pură și reprezintă evenimentele cu cele mai bune reprezentanții din anul trecut. Scorul festivalului este calculat prin adăugarea punctelor Dj-ilor care au cântat acolo în 2018.”

Neversea ocupă locul 46, cu un număr de 13.468 de puncte.

Cel mai important festival din România rămâne însă Untold, din Cluj, care a strâns 20.640 de puncte și se situează pe locul 19.

Cele mai multe puncte le-a strâns Amsterdam Dance Event, nu mai puțin de 142.699, de aproape două ori și jumătate mai mult decât festivalul situat pe locul al doilea, Tomorrowland, din Belgia.

Clasamentul în întregime îl puteți citi AICI.

Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA, va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanța.

G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental Dj, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set sunt primele nume din line-up-ul NEVERSEA și vor condimenta apusurile și răsăriturile participanților la cel mai așteptat eveniment de la malul Mării Negre.

Rapperul american, G-Eazy vine pentru prima dată în România, pe scena principală a festivalului NEVERSEA. Artistul a avut colaborări de succes cu Bebe Rexha, Britney Spears dar și cu fosta lui iubită, Hasley, pentru hitul „Him & I”.

Jessie J urcă pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA. Melodii ca și „Price Tag”, „Domino”, „Bang bang” dar și multe alte hituri ale artistei vor răsuna în această vară pe scena principală a festivalului. Afrojack, Lost Frequencies și Steve Aoki se reîntorc pe mainstage-ul festivalului și sunt nerăbdători să ajungă în fața fanilor din România. Răsăritul de soare la malul Mării Negre va fi acompaniat de cei trei artiști aflați în top 100 a celor mai buni dj din lume.

Prețul abonamentului este, acum, de 499 de lei plus taxe. Abondamentul VIP costă 900 de lei plus taxe.

Prețul final al abonamentelor pentru festivalul NEVERSEA, ediția 2019 va fi de 599 de lei plus taxe.

În top 100 mai apare un singur festival din România, Sunwaves, pe locul 58.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Doi bărbați găsiți morți într-un apartament din Medgidia

Sun Mar 3 , 2019
Doi bărbați au fost găsiți morți într-un apartament din Medgidia, duminică seara. Descoperirea macabră a fost făcută de militarii de la ISU Dobrogea, care au fost anunțați că se simte miros de fum într-un apartament situat pe strada Republicii, nr. 90, blocul G0. În interior au fost găsite două persoane […]