Nici ploaia, nici Campionatul Mondial de fotbal nu-i împiedică pe constănțeni să meargă la Târgul de Crăciun FOTO

Duminică seara a plouat ușor, au fost circa 4 grade Celsius și la Campionatul Mondial de fotbal au jucat în optimi mai întâi Franța, apoi Anglia.

Deși constănțenii aveau toate motivele să stea în casă, mulți dintre ei au ales să viziteze Târgul de Crăciun din parcul de la Teatrul Național de Opera și Balet Oleg Danovski.

A fost surprinzător de multă lume, care a venit să petreacă timp în aer liber, să-și lase copiii să se dea în mașinuțele sau caruselele aduse pentru ei, să mănânce ceva sau pur și simplu să asculte muzică live.

Organizatorii promit că pe parcursul întregii luni vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, creată special de organizatori, „o experiență ce va oferi mix-ul perfect dintre magia orașului și spiritul sărbătorilor de iarnă”.

Apropo, cei mici sunt așteptați în fiecare zi, în intervalul 16.00 – 17.30, la atelierele creative pentru copii, desfășurate în căsuța lui Moș Crăciun.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Harta din cauza căreia Vergil Chițac și Mihai Lupu ar trebui să-și de demisia, iar PSD să tacă vreo 20 de ani

lun dec. 5 , 2022
Județul Constanța este, în continuare, pe un loc rușinos în ceea ce privește valoarea salariul mediu. București şi judeţele Cluj şi Timiş conduc clasamentul celor mai mari salarii medii nete din economia locală, după cum arată datele de la Institutul Naţional de Statistică (INS), centralizate de Ziarul Financiar, Constanța este […]
Vergil-Chitac-Mihai-Lupu

V-ar putea interesa și: