Nicio amendă pentru nerespectarea carantinării sau izolării

În ultimele 24 de ore, în județul Costanța nu s-au aplicat amenzi persoanelor care nu au respectat carantinarea sau izolarea, au precizat, astăzi, reprezentanții Prefecturii Constanța.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 266 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 16 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 251 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt 48 de persoane internate, dintre care 25 din județul Constanța și 23 din județele Tulcea și Ialomița.

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 201 persoane, care ocupă 9% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 1.688 de persoane în izolare la domiciliu.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În cursul zilei de ieri, 21 mai a.c., peste 850 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. Obiectivul principal al misiunilor întreprinse este acela de a spori siguranța cetățenilor în noul context.

Odată cu trecerea în starea de alertă pe teritoriul României, forțele de ordine acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spitalul militar modular din Constanța e gol, ministrul e mulțumit

vin mai 22 , 2020
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a vizitat, astăzi, spitalul militar modular, amplasat pe Stadionul „Portul” (aflat în subordinea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor).
Spitalul militar modular din Constanța e gol, ministrul e mulțumit

V-ar putea interesa și: