Nicio asociație de unde nu s-a ridicat gunoiul nu a selectat gunoaiele. Polaris va verifica aceleași platforme timp de o săptămână

Echipa de control Polaris a fost pe teren și ieri seara, pentru a verifica conținutul recipientelor din cartierele de blocuri.

Aceștia au verificat, cu atenție, conținutul celor 22 de platforme pentru colectarea deșeurilor reziduale și reciclabile, pe care le-au fost verificate și în noaptea precedentă.

Din păcate, deșeurile precolectate de populație, de la aceste platforme, au fost integral amestecate și, din nou, pe aceste platforme au fost lipte etichete și nu s-a ridicat niciun container.”, au transmis reprezentanții companiei, pe Facebook.

Timp de o săptămână, echipa de control va verifica aceleași platforme pentru a determina gradul de conștientizare privind colectarea separată și comportamentul populației care depozitează deșeurile la aceste platforme.

‼️𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓̗𝐈𝐄‼️ 𝐂𝐞 𝐒𝐄 𝐃𝐄𝐏𝐎𝐙𝐈𝐓𝐄𝐀𝐙𝐀̆ 𝐢𝐧 𝐫𝐞𝐜𝐢𝐩𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐬̗𝐞𝐮𝐫𝐢 𝐫𝐞𝐳𝐢𝐝𝐮𝐚𝐥𝐞 ( 𝐫𝐞𝐜𝐢𝐩𝐢𝐞𝐧𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐬̗𝐢 𝐩𝐮𝐛𝐞𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐧𝐞𝐠𝐫𝐞)❓

▪️Resturi alimentare (mâncare gătită, carne, ouă, lactate); absorbante, șervețele, scutece, tampoane, hârtie igienică folosită; conținutul sacului de la aspirator; veselă de porțelan/ceramică/ geamuri sparte; excremente ale animalelor de companie.

𝐍𝐔 𝐒𝐄 𝐃𝐄𝐏𝐎𝐙𝐈𝐓𝐄𝐀𝐙𝐀̆ 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐬̗𝐢 𝐩𝐮𝐛𝐞𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐧𝐞𝐠𝐫𝐞:

▪️Deșeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal, aluminiu, sticlă).

▪️Deșeuri rezultate din construcții și demolări; pâmânt, nisip, pietriș.

▪️DEEE (deșeuri DE ECHIPAMENTE electrice, electronice, electrocasnice): aspiratoare, telefon mobil, consolă de jocuri, bigudiuri electrice, lămpi, mixer, fier de călcat), acumulatori, baterii, anvelope.

▪️Deșeuri textile.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Restricții de trafic în stațiunea Mamaia, primăria vă recomandă să folosiți biciclete sau role

mie sept. 20 , 2023
Competiția de triatlon H3RO Mamaia vine pe 23 și 24 septembrie în stațiunea Mamaia. Primăria a anunțat că sâmbătă, 23 septembrie, între orele 07:00-17:00, vor fi instituite restricții de trafic pe bulevardul Mamaia, pe cele 3 benzi dinspre lacul Siutghiol, pe sensul de mers Năvodari – Constanța, între Hotel Voila […]

V-ar putea interesa și: