Nicio patrulă de Poliție Rutieră în Constanța, timp de două nopți!

Polițiștii din sindicatul Europol spun că managementul de la nivelul Poliției Municipiului Constanța face experimente pe spatele constănțenilor.

„După ce au refuzat schimbarea formei de organizare a programului de lucru în schimburi de 12 ore, măsură care asigura cel puțin două patrule în serviciu constant, vedem ca la forma de organizare în schimburi de 8 ore am ajuns la performanța de a nu avea niciun echipaj rutier în intervalul 22-06 pe străzile din Constanța în ultimele două nopți. Explicația lor a fost că două patrule sunt prea puține la 12 ore, dar e mai bine cu NICIO patrula la 8 ore. Asta înseamnă să ai gândire de “manager” în IPJ Constanța.”, au transmis sindicaliștii.

Aceștia vor organiza, pe 27 noiembrie, începând cu ora 09:30 la protestul organizat în fața IPJ Constanța și Prefectura Constanța.

„Protestăm pentru că nu mai acceptăm incompetența managerială și pentru că ne dorim creșterea siguranței în comunitate.”, au precizat sindicaliștii. Detalii AICI.

Recomandare: În Constanța mor mai mulți oameni pe șosele decât în toată Norvegia, Poliția Rutieră nu-și reproșează nimic


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„UNIVERSURI PARALELE” și „JOCURI ÎN CURTEA DIN SPATE” – spectacolele finalului de noiembrie la Teatrul de Stat Constanța

mie nov. 22 , 2023
Sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Studio din strada Ion Lahovari nr. 2A, publicul constănțean este invitat la spectacolul „Universuri Paralele” de David Lindsay-Abaire, în regia lui Radu Iacoban, scenografia Tudor Prodan, care îi are în distribuție pe Mihaela Velicu, Ecaterina Lupu, Lucian Iftime, Lana Moscaliuc și […]

V-ar putea interesa și: