Nicio persoană nu a murit înecată în Mamaia sau Constanța vara aceasta

Peste 1.400 de persoane au avut nevoie în această vară de intervenția salvamarilor constănțeni, arată raportul realizat la final de sezon de Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România. Din fericire, nicio persoană nu și-a pierdut viața.

Sezonul a fost unul greu, cu sute de intervenții și salvări dar fără pierderi de vieți omenești. Salvamarii au depus toate eforturile pentru ca sezonul estival să decurgă fără evenimente neplăcute atât pentru constănțeni, cât și pentru turiștii aflați pe litoral.  

Anul acesta, peste 100 de salvamari și personal de prim ajutor au lucrat la capacitate maximă și au vegheat plajele din Constanța și Mamaia.  

Serviciul de salvare acvatică – salvamar și de prim ajutor pe plajele din Constanța și stațiunea Mamaia se desfășoară în baza contractului încheiat de Primăria Municipiului Constanța cu ANSPSR.

În perioada de extrasezon, 10 salvamari vor supraveghea plajele din Constanța și Mamaia și vor interveni în situațiile de urgență.  

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Curs de formare pentru profesorii care predau în franceză

Mon Oct 3 , 2022
În perioada 3 – 5 octombrie 2022, în stațiunea Mamaia, se desfășoară cursul de formare la nivel național cu tema „Intégrer le numérique dans le cours de FLE”. Activitatea de formare este parte a unui program derulat în format blended-learning, cu o durată de 30 de ore, organizat de Ministerul […]