Nicolae Bucovală a investit 6 milioane de euro în Olimp și Eforie Nord

Nicolae Bucovală a declarat că a investit 4 milioane de euro în reclasificarea de la două la patru stele a hotelului Oltenia din Olimp, cumpărat în 2019, pe care îl deschide la 1 iunie anul acesta, și încă două milioane de euro în Eforie Nord.

Omul de afaceri Nicolae Bucovală, care deţine com­plexul hotelier Steaua de Mare din Eforie Nord, dar şi hotelul Tomis din Mamaia şi Oltenia din Olimp, spune că după cum arată rezervările în prezent aşteaptă un sezon mai bun pe litoralul românesc.

„Pe 31 martie – 1 aprilie deschidem complexul hotelier Steaua de Mare, în care am mai investit încă 2 milioane de euro în renovări. Aşteptăm un grup de 1.000 de persoane. Anul trecut a mers foarte bine complexul“, a spus pentru ZF Nicolae Bucovală, proprietarul complexului Steaua de Mare din Eforie Nord, care are 500 de camere în total.

Acesta deține un hotel și în Mamaia.

Recomandare: Cine plătește pentru ca Mamaia și Constanța să participe la concursul pentru destinația turistică a anului. „Încercăm să privim în viitor și să sperăm că totul va arăta mult mai bine!”

În România sunt baze de tratament aflate de 30 de ani în paragină, guvernul preferă să le ţină aşa, spune antreprenorul.

În 2019, familia Bucovală, care deține mai multe unități de cazare pe litoral, a cumpărat hotelul Oltenia din stațiunea Olimp cu două milioane euro de la o companie care aparține familiei Bosânceanu. În prețul tranzacției a intrat atât clădirea cu 13 etaje, cât și restaurantul și terenul de circa 9.000 metri pătrați. Tranzacția a fost perfectată printr-o firmă controlată de Elena Bucovală, soția lui Nicolae Bucovală, președintele Organizației Patronale Mamaia-Constanța. Familia Bucovală deține deja în portofoliu complexul hotelier Steaua de Mare din Eforie Nord, hotelul Tomis din Mamaia și hotelul Cupidon din Venus.

Recomandare: Date oficiale: în 2022, județul Constanța a avut mai puțini turiști decât în 2021. Ce străini ne-au vizitat


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Pe strada Ștefan cel Mare mai mult se stă decât se lucrează

vin mart. 24 , 2023
Primăria Constanța trebuie să termine proiectul de reabilitare a străzii Ștefan cel Mare până la sfârșitul acestui an, în caz contrar pierde banii și trebuie să plătească de la bugetul loc tot ce s-a cheltuie până acum. În ciuda acestui fapt, lucrurile pe șantier nu se mișcă foarte alert. Dimpotrivă. […]

V-ar putea interesa și: