Nicolae Florin Dinu, candidatul PNL la Primăria Lipnița: „Înfiinţarea reţelelor de apă în localităţile Cuiugiuc, Carvăn şi Izvoarele va fi o prioritate în mandatul meu!”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Nicolae Florin Dinu

Un tânăr navigator, care a cutreierat toate colțurile lumii și a văzut condițiile de care au parte aproape toate popoarele planetei, vrea să se dedice comunității care l-a format. Candidat din partea PNL pentru funcția de primar al comunei Lipnița, Nicolae Florin Dinu, și-a propus să rezolve problemele stringente ale locuitorilor precum lipsa apei curente, a locurilor de joacă, a asfaltului pe străzi și a dotărilor dispensarului.

Pare ciudat ca în anul 2021 să vorbim despre lipsa totală a rețelelor de apă în unele sate, însă, potrivit tânărului liberal în localitățile Cuiugiuc, Carvăn și Izvoarele nu există rețea de apă, iar oamenii merg în continuare să care apă de la fântâni.

„Există proiecte și programe prin care putem atrage bani europeni, mai ales că în acest exercițiu financiar (2021 – 2027) România va avea la dispoziție o sumă importantă pe care o putem folosi pentru dezvoltare, fără a mai vorbi despre programele guvernamentale care sunt menite în acest sens. Înființarea rețelelor de apă în cele 3 localități este prioritară“, a declarat Dinu.

Lipsurile enumerate mai sus sunt motivele principale pentru care populația comunei este îmbătrânită. Tinerii și-au clădit un viitor în alte localități.

„Lipsa de oportunități face ca cei mai mulți tineri de la sate să fie nevoiți să-și părăsească locurile natale în căutarea unui serviciu, departe de familie și de toți cei dragi. Tocmai de aceea, ne propunem să acordăm facilități pentru cei care doresc să investească în comuna noastră, să dezvolte afaceri care să creeze locuri de muncă și totodată, să aducă bani la bugetul local“, a explicat Nicolae Florin Dinu.

Pentru ca tinerii să rămână în localitățile de baștină, ar trebui să existe condiții bune pentru dezvoltarea copiilor lor, motiv pentru care Dinu a vorbit despre construirea unei noi grădinițe, a unei săli de sport și a unor spații de joacă în fiecare dintre satele comunei.

„Copiii trebuie să beneficieze de cele mai potrivite condiții pentru a crește sănătos și pentru a avea un start bun în viață“, a explicat Dinu.

Oamenii trebuie să aibă acces deopotrivă la educație și la sănătate, iar candidatul PNL spune că printre primele investiții pe care le va face vor viza dotarea dispensarului medical cu instrumentarul și aparatura necesară „pentru ca fiecare locuitor să poată primi asistența medicală de care are nevoie“.

Candidatul PNL a explicat, de asemenea, că și-a propus sprijinirea fermierilor prin înființarea unei piețe, care să unească micii producători locali pentru valorificarea muncii lor.

Comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Constanța. Executat de Constanța 100% – portal online www.CT100.ro. Cod mandatar financiar: 21200012

Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Mitshubishi
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.