Nicu și Cosmin, doi polițiști fără frică

Polițiștii din Constanța au tras ieri șase focuri de armă ca să oprească un șofer care a furat un autoturism și a lovit mai multe mașini.

Cei care au reușit performanța sunt Nicu și Cosmin, a anunțat MAI.

Iată ce spune ministerul despre eveniment:

„-De ce ai furat mașina?”

„-Nu aveam cu ce să ajung în oraș”

Erau în comuna Cumpăna, când au fost sesizați că mașina a fost furată chiar în acea localitate, iar conducătorul auto se îndreaptă spre Constanța.

„După aproximativ două minute au observat mașina în trafic. Șoferul circula cu viteză mare și făcea slalom printre celelalte autovehicule.

S-au poziționat imediat în spatele mașinii, cu mijloacele acustice și optice în funcțiune.

– Vă rugăm să trageți pe dreapta!

Deși au repetat de mai multe ori acest mesaj, șoferul nu a dat niciun semn că ar vrea să oprească. Mai mult, într-o zonă unde se execută reparații la carosabil, a pătruns în zona de lucrări, lucrătorii fiind la un pas de a fi accidentați.

Deja cei doi polițiști și-au anunțat colegii din Constanța:

-Haideți să-l blocăm în zona gării. Am tras și focuri de avertisment, dar nu se oprește!

Imediat a fost oprit traficul în zona menționată, iar polițiștii au realizat un baraj.

Când a văzut că nu mai poate înainta, bărbatul aflat la volanul mașinii furate a efecuat o manevră bruscă și a acroșat o mașină oprită, a sărit imediat de la volan și a încercat să fugă, dar a fost imobilizat imediat.

– Ce a făcut? a întrebat un cetățean care a văzut cum șoferul este încătușat.

– A furat mașina aceea, i-a răspuns unul dintre polițiști.

– De ce ai furat-o, tinere? a continuat acesta.

Răspunsul a uimit pe toată lumea:

– Nu aveam cu ce să ajung în oraș.

Ca să nu mai aibă astfel de probleme, șoferul a rămas în custodia poliției. Acum transportul îl are asigurat cu cătușe și flancat, deoarece pe numele său au fost deschise mai multe dosare penale.

Felicitări, Nicu!

Felicitări, Cosmin!

Felicitări tuturor colegilor de la IPJ Constanța!”


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Morminte de secol II - III d.H. descoperite pe șantierul spitalului modular din Constanța

vin sept. 22 , 2023
Primăria Constanța a anunțat, printr-un comunicat de presă, că în timpul lucrărilor la Spitalul Modular, după obținerea autorizației de cercetare arheologică de la Ministerul Culturii și începerea săpăturilor propriu-zise, au fost descoperite vestigii arheologice. Săptămâna aceasta, în timpul desfășurării cercetării arheologice, săpăturile au scos la iveală, până în acest moment, […]

V-ar putea interesa și: