Nicu Ștefănuță, candidat al Alianței 2020 USR PLUS, vine în Constanța

Nicu Ștefănuță
Nicu Ștefănuță

Nicu Ștefănuță, candidat al Alianței 2020 USR PLUS la Parlamentul European, vine duminică, 5 mai, în orașul Constanța.

Între orele 18.00 și 20.00, pe Faleza Cazino Constanța, Nicu Ștefănuță va discuta cu constănțenii despre problemele Constanței și cum poate un europarlamentar să sprijine dezvoltarea orașului nostru de la Bruxelles.

Nicu Ștefănuță este diplomat european, în prezent asigurând legătura dintre Parlamentul European și Congresul american. Cu 12 ani de experiență ca expert al Parlamentului European, Nicu Ștefănuță își propune să militeze de la Bruxelles pentru respectarea drepturilor europene ale cetățenilor români, inclusiv pentru intrarea României în spațiul Schengen.

Portul Constanța pierde miliarde pentru că nu suntem în Schengen. În loc ca mărfurile să intre pe aici în Europa, vapoarele care vin din Orient ocolesc Europa și descarcă la Anvers sau Rotterdam. Schengen nu înseamnă doar să călătorim mai ușor când plecăm în vacanță.

Avem nevoie să intrăm în Schengen ca sa facem din portul Constanta sursa de bani si de job-uri a României și pentru ca portul Constanța să poată concura de la egal cu Rotterdam-ul sau Anvers-ul. Putem face ca porțile Europei să se deschidă la Constanța”, a declarat Nicu Ștefănuță.

„Încă din campania internă a USR pentru desemnarea candidaților la alegerile europarlamentare, am remarcat interesul special al lui Nicu Ștefănuță pentru Constanța și mai ales pentru port. Cu profesioniști ca Nicu și ceilalți candidați de pe lista Alianței 2020 USR PLUS, România chiar poate ajunge departe. Este vremea să fim reprezentați cum se cuvine în Europa, iar pentru asta, primul pas este să mergem la vot pe 26 mai”, a punctat Remus Negoi, președintele USR Constanța.

Alianța 2020 USR PLUS este o alianță electorală formată în anul 2019 între USR (Uniunea Salvați România) și PLUS (Partidul Unității, Libertății și Solidarității). Alianța propune pentru alegerile europarlamentare din 26 mai cea mai bună listă de candidați pe care a prezentat-o vreodată un partid la acest tip de alegeri. Mai multe despre candidații USR PLUS: www.usrplus.ro.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Claudiu Palaz, PMP, de acord cu TĂIEREA COPACILOR din oraș. „De ce să-l CHINUI pe investitor? Nu este corect să-l blochezi. Să planteze la ieșirea din oraș. Aerul circulă”

sâm mai 4 , 2019
Claudiu Palaz, președintele Partidului Mișcarea Populară Constanța, este de acord cu tăierea copacilor din municipiul Constanța, subliniind că cei care investesc în blocuri nu trebuie chinuiți. Una dintre soluții sale este ca cei care taie copacii să planteze la marginea orașului, pe principiul „aerul circulă”. Nu e glumă, chiar așa […]
Claudiu Palaz

V-ar putea interesa și: