Nicușor Constantinescu, audiat la DNA în dosarul Herghelia Mangalia

Nicusor Constantinescu duba DNA 2016 (14)
Nicușor Constantinescu. Foto: arhivă CT100.ro

Nicuşor Constantinescu, fostul preşedintele al Consiliului Judeţean Constanța, a fost audiat, azi, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa într-un dosar legat de Herghelia Mangalia. El a fost prezent şi în urmă cu o săptămână în faţa procurorilor anticorupţie pentru a da explicaţii în acelaşi dosar.

Nicuşor Constantinescu anunţase pe pagina sa de Facebook că va fi din nou audiat la DNA Constanţa.   

„Mâine, 22.12.2020, ora 10:00 ,sunt chemat din nou la DNA Constanţa, în acelaşi dosar „Herghelia Mangalia”. De data aceasta, măcar au respectat procedura, citându-mă! Ne vedem mâine, la sediul DNA Constanţa”, a transmis fostul preşedinte al CJ Constanţa pe pagina sa de socializare.   

El a declarat jurnaliştilor că i-a fost interzis să vorbească cu presa.   

„Mi s-a interzis de către Poliţia Politică să mai vorbesc cu presa. Este dictatură, nu mai este democraţie în România. E acelaşi dosar, abuz în serviciu, Poliţia Politică SRI- DNA”, a afirmat Nicuşor Constantinescu.   El a fost audiat la DNA Constanţa şi miercurea trecută, în acelaşi dosar.   

Nicuşor Constantinescu a fost condamnat în mai multe dosare instrumente de către procurorii DNA, în unele definitiv, iar în altele în prima instanţă.

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • la cite dosare trebuie sa dea socoteala mai bine mutati-l la dna sa nu-l mai puneti pe drumuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.