Nicușor Constantinescu, urmărit penal de către DNA în alte trei dosare

Nicușor Constantinescu este urmărit penal în trei noi dosare de către DNA Constanța, pentru abuz în serviciu.

”Nicușor Constantinescu a fost citat miercuri dimineață în trei noi dosare aflate pe rolul DNA Constanța. S-a adus la cunoștință calitatea de suspect. S-a dispus începerea urmării penale. S-a dispus începerea urmării penale. S-a dispus administrarea unora dintre probe într-unul dintre dosare, respectiv o expertiză contabilă. Pentru moment, suntem în situația în care am luat la cunoștință de învinuirile din cele trei dosare și o să solicităm procurorului de caz consultarea dosarului pentru a putea să formulăm declarații și bineînțeles probele. În esență, este vorba despre chestiuni ce derivă din sesizări ale Curții de Conturi. Este vorba despre presupuse fapte de auz în serviciu constând în aceea că s-ar fi plătit sume în mod nelegal de către Consiliul Județean Constanța către Regia Județeană Autonomă de Drumuri și Poduri Constanța în vederea realizării unui program de drumuri în județul Constanța și acordării unei subvenții. Acuzațiile sunt fie că lucrările s-au efectuat corespunzător, fie că nu s-au realizat deloc, fie că nu există documente justificative din punct de vedere legal”, a declarat avocatul lui Nicușor Constantinescu, Marius Mocanu.

 

Potrivit lui Mocanu, faptele vizate au avut loc între anii 2010 și 2013. Două dintre dosare sunt legate de RAJDP, iar unul este legat de achiziția și plata unor servicii de publicitate către societatea Combat Press SRL.

Prejudiciul este de ordinul zecilor de milioane de lei, a mai spus Marius Mocanu.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cât costă să vezi un spectacol la Delfinariu

Wed Feb 15 , 2017
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă așteaptă, în luna februarie, cu același program și aceleași tarife ca luna trecută. Programul de funcționare este următorul: Luni – Duminica intre orele 09:00- 16:00 Reprezentații Delfinariu: 11:00 si 15:00 Taxa unică DELFINARIU, MICROREZERVAȚIE, PĂSĂRI EXOTICE: Adulți- 12 lei; Elevi/ studenți- 3 lei. […]
delfinariu