Nicușor Dan: „ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, şi asta se vede cu ochiul liber”

Horia Constantinescu vs Nicușor Dan
Horia Constantinescu vs Nicușor Dan

Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, afirmă că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, condusă de Horia Constantinescu, PSD, încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reuşit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală. „Nu punem lacătul pe Bucureşti, doar pentru că vrea PSD să se răzbune pe cei care nu i-au votat”, mai spune el, ca reacţie , după ce peste 80 de autobuze, troleibuze şi tramvaie ale Societăţii de Transport Bucureşti (STB) au fost oprite temporar de la utilizare de către comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), fiind descoperite mai multe nereguli, printre care geamuri sparte, podea înfundată, scaune deteriorate, mânere lipsă.

„ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, şi asta se vede cu ochiul liber: închide locuri de joacă în parcuri, ameninţă cu închiderea de spitale şi pune în dificultate transportul public prin scoaterea din circulaţie a mai multor troleibuze şi tramvaie (anunţ făcut chiar azi)”, spune Nicuşor Dan. 

„E adevărat: nu e totul perfect în Bucureşti, sunt probleme nerezolvate de 30 de ani şi unele adâncite de regimul Firea, timp de patru ani. Dar serviciile publice nu pot fi blocate doar pentru că nu sunt oferite la standarde de excelenţă. Nu punem lacătul pe Bucureşti, doar pentru că vrea PSD să se răzbune pe cei care nu i-au votat. Mi-aş dori să existe suficienţi bani la primărie ca să avem cele mai noi dotări pentru toată gama de servicii furnizate, dar asta nu e posibil deocamdată”, scrie primarul pe Facebook. 

„Ce mai urmează să mai facă ANPC? Să oprească furnizarea apei calde, pentru că sunt avarii pe reţea? Asta vor Gabriela Firea şi prietenii ei de la ANPC? Probabil că bucureştenii se pot aştepta şi la aşa ceva de la subordonaţii plini de zel ai „Doamnei”. Sunt curios dacă sunt tot atât de „necruţători” cu primăriile sectoarelor 3, 4 sau 5”, a mai spus acesta.

Peste 80 de autobuze, troleibuze şi tramvaie ale Societăţii de Transport Bucureşti (STB) au fost oprite temporar de la utilizare de către comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), fiind descoperite mai multe nereguli, printre care geamuri sparte, podea înfundată, scaune deteriorate, mânere lipsă.

Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a făcut parte din PSD Constanța. Și-a dat demisia înainte de alegerile locale de acum doi ani și a candidat la funcția de primar al municipiului Constanța din partea partidului lui Dan Voiculescu. A obținut al patrulea scor. După alegeri, a revenit în PSD. Horia Constantinescu a condus Protecția Consumatorilor Constanța. În acea perioadă, a închis mai multe locuri de joacă pentru copii, pe motiv că erau un adevărat pericol public.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ANAF lansează un nou serviciu electronic: seminarii WEB

Tue May 10 , 2022
Agenția Națională de Administrare Fiscală a dezvoltat un nou serviciu electronic, SEMINARII WEB, care va fi pus la dispoziția contribuabililor începând cu luna mai 2022. Prin intermediul acestui serviciu unitățile fiscale vor susține sesiuni online de informare a contribuabililor pe diferite teme de interes. În luna mai temele seminariilor vor […]