Nikos Papadopoulos cântă de dor din izolare de la Techirghiol VIDEO

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Nikos Papadopoulos

Nikos Papadopoulos, un cântăreț grec destul de celebru în România, a fost pus în izolare, la Sanatoriul Balnear Techirghiol, după ce a încălcat regulile stării de alertă.

Din informațiile noastre, n-a suportat prea bine izolarea, la început. I-a revenit însă optimismul și chiar s-a apucat de cântat. Ba chiar mai mult, dă un fel de mini concerte pe Facebook. Cântă de dor, dor „de vremuri mai bune pentru toată lumea”.

„Viața merge înainte!!!!Dacă tot sunt obligat să stau în carantina institutionalizată, m-am gândit să-mi fac șederea mai plăcută!!!! Așa că dau drumul concertelor din izolare, marca Nikos Papadopoulos!!!! Sper să le placă și colegilor mei de suferință, si personalului de ingrijire, care nu au nici o vina pentru situație!!! Îi mulțumesc doamnei director Roxana Almasan pentru că mi-a permis să aduc bouzoukia și câteva obiecte personale și … sper să vină vremuri mai bune pentru toată lumea!!!! O să treacă și asta!!!! Pame pame!!!!”, a scris el.

Viața merge înainte!!!!Dacă tot sunt obligat să stau în carantina institutionalizată, m-am gândit să-mi fac șederea mai plăcută!!!! Așa că dau drumul concertelor din izolare, marca Nikos Papadopoulos!!!! Sper să le placă și colegilor mei de suferință, si personalului de ingrijire, care nu au nici o vina pentru situație!!! Îi mulțumesc doamnei director Roxana Almasan pentru că mi-a permis să aduc bouzoukia și câteva obiecte personale și … sper să vină vremuri mai bune pentru toată lumea!!!! O să treacă și asta!!!! Pame pame!!!!La mulți ani tuturor copiilor!!!!❤️🎶❤️

Publicată de Nikolaos Papadopoulos Official pe Luni, 1 iunie 2020

Music makes the world a better place!!!!❤️🎶❤️

Publicată de Nikolaos Papadopoulos Official pe Marţi, 2 iunie 2020

Reamintim că, pe 27 mai 2020, în jurul orei 16.00, în timpul unor verificări efectuate în cartierul Boreal din Constanța, lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța l-au identificat pe Nikos Papadopoulos, care nu a respectat măsura izolarii la adresa de domiciliu din municipiul Bucuresti. Persoana în cauză a fost sanctionată contravențional conform Legii 55/2020 și ca masură complementară s-a dispus carantinarea institutionalizată în cadrul Sanatoriul Balnear din localitatea Techirghiol. Amenda a fost de 1.000 de lei.

„Hai să o luăm cu începutul. Eu m-am întors din Grecia acum câteva zile. Am venit cu mașina, am traversat Bulgaria fără probleme iar la intrarea în România mi s-a pus în vedere că va trebui să rămân în izolare timp de 14 zile și am fost întrebat de traseu și de domiciliu sau locul în care îmi voi efectua carantinarea. Era o femeie-vameșă, căreia i-am spus că merg la București pentru a-mi lua mașina, după care mă îndrept spre Constanța unde voi rămâne închis în casă. Aici trebuie să precizez faptul că eu am domiciliu atât în București cât și în Constanța. Femeia de la vamă mi-a completat documentele și mi-a urat drum bun. Eu mi-am dat seama că ea a trecut acolo doar București, pentru că eu nu vorbesc limba română. Eu sunt cetățean grec cu domiciliu în România, am aici un studio, o afacere, dar nu știu prea bine limba, nici să scriu nici să citesc. Toate bune și frumoase, am ajuns la București, după care la Constanța. După două zile primesc un telefon de la Poliție. ‘Bună ziua, am fost la dumneavoastră acasă și nu erați’. ‘Păi unde ați fost?’, am întrebat eu. ‘La București’. Păi eu sunt la Constanța’… ‘Mulțumim, bună ziua’… Și asta a fost tot”, a spus Nikos Papadopoulus (Sursa: viva.ro)


Articole recente

Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.