Nimeni nu vrea să fie director la Delfinariul din Constanța

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, care deține și Delfinariul, a organizat o procedură pentru găsirea unui director general. Nu s-a prezentat niciun doritor.

În aceste condiții, instituția va fi condusă în continuare de actualul director interimat, Călin Iulian, numit de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Data limită până la care poate ocupa postul este 26 martie.

Procedura pentru concurs se va relua. Acesta va avea loc peste 46 de zile.

Călin Iulian a fost numit director (deși nu avea niciun fel de experiență) după plecarea doctorului Adrian Bîlbă, care nu mai era pe placul actualei conduceri.

Iulian este membru USR, dar partidul i-a cerut demisia, după ce, în calitate de consilier municipal, a votat alături de PSD și PNL un proiect de hotărâre în beneficiul unui lider PSD.

V-ar putea interesa și: Delfinariul din Constanța a plătit anul trecut 3,2 milioane lei pentru folosirea în spectacole a patru delfini salvați din Ucraina


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Nimeni nu vrea să fie director la Delfinariul din Constanța

  1. 01.Ce „pedigree politic” trebuie sa am?
    02.Ce calitati trebuie sa am? (Inteleg ca nu trebuie sa fiu neaparat din domeniul de activitate)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Eroi comemorați. A trecut un an de la moartea a șapte militari

joi mart. 2 , 2023
Astăzi, 2 martie, comemorăm un an de la catastrofa aviatică, în care a fost implicat elicopterul IAR 330-Puma aparținând Bazei Aeriene 57 Mihail Kogălniceanu, în care și-au pierdut viaţa șapte militari. Pe lângă cei cinci membri ai echipajului urcaseră la bord și doi salvatori pe mare din cadrul Forțelor Navale […]
comemorare

V-ar putea interesa și: