Ninsoare și polei în Dobrogea

Ninsoare pe drumul dintre Constanța și Ovidiu (foto: Constanța 100%, 28 noiembrie 2018)

Meteorologii anunţă precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ, şi polei în cea mai mare parte a ţării începând de duminică şi până miercuri, inclusiv în Dobrogea.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben pentru intervalul 10 ianuarie, ora 18:00 – 11 ianuarie, ora 14:00, fenomenele vizate fiind ninsori abundente, strat de zăpadă consistent şi intensificări ale vântului.

De asemenea, tot începând de duminică, de la ora 10:00 şi până miercuri la aceeaşi oră sunt aşteptate precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ şi polei.

Vor fi perioade în care se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a ţării, iar în jumătatea de sud se vor acumula cantităţi, local de peste 15…30 l/mp.

Temporar va ninge şi se va depune strat de zăpadă, local consistent, iar în sudul Câmpiei Române, Bărăgan şi Dobrogea vor fi şi intervale cu lapoviţă şi ploaie şi se va forma polei.

În a doua parte a săptămânii viitoare, vremea va deveni mai rece decât în mod normal pentru această perioadă, iar local şi temporar va mai ninge.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Un bărbat de 48 de ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Poliția îl caută

Sun Jan 10 , 2021
Polițiștii din cadrul Secției 4 au fost sesizați cu privire la dispariția lui CARANI ASSAN, de 48 de ani, din municipiul Constanța. La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 17.00, bărbatul a plecat în mod voluntar de la domiciliul său, fără a reveni până în prezent. Acesta are […]
barbat-disparut