Noapte albă, la propriu și la figurat. Polaris a acționat fără întrerupere în municipiul Constanța

polaris deszapezire-11-1

Având în vedere că în municipiul Constanța a continuat să ningă în timpul nopții, utilajele de deszăpezire ale Polaris M. Holding au acționat permanent pentru ca dimineață arterele rutiere să fie curate și să se poată circula în condiții de siguranță.

Cele 9 sărărițe și 22 de autospeciale cu lamă au împrăștiat material antiderapant și au degajat zăpada de pe carosabil acolo unde a fost cazul.

La primele ore ale dimineții, angajații societății de salubrizare și persoanele care prestează muncă în folosul comunității au început din nou să curețe stațiile de autobuz, trecerile de pietoni, trotuarele, pasajele, scările de acces către acestea și cele de la unitățile medicale.

polaris constanta

Pentru ca pe trotuare să se poată circula în siguranță, primăria amintește agenților economici și asociațiilor de proprietari că, în conformitate cu HCL 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, au obligația de a elibera zăpada de la intrarea în magazine și de pe trotuarele din dreptul imobilelor și să o depoziteze în așa fel încât circulația rutieră și cea pietonală să nu fie afectate.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.