COMPLETARE Noapte de coșmar în Medgidia după ce o centrală termică de apartament a explodat

Mai mulți locuitori din Medgidia au avut o noapte de coșmar, după ce o centrală termică de apartament a explodat.

Reprezentanții ISU Dobrogea au fost solicitați, în jurul orei 05.20, să intervină la o explozie de centrală termică în Medgidia. La fața locului au fost direcționate două autospeciale de stingere din cadrul detașamentului Medgidia, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

explozie centrala termic medgidia

„Un bărbat a fost preluat de SAJ și transportat la spital, cu arsuri de gradul 2 și o femeie va fi preluata de SMURD cu atac de panică”, a declarat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

explozie centrala termic medgidia

Celelalte persoane au fost evaluate medical la fața locului.

Explozia s-a produs la nivelul 2( blocul are trei etaje). Întreaga scară a fost evacuată.

Explozia nu a fost urmată de un incendiu.

COMPLETARE Iată cum arată zona azi.

Zen Residence
energia residenceOne thought on “COMPLETARE Noapte de coșmar în Medgidia după ce o centrală termică de apartament a explodat

  1. Centrala nu are cum sa explodeze. Este ca si cum am spune ca a explodat aragazul. Este vorba cel mai probabil de o acumulare de gaze produsa de o racordare gresita sau defecta iar proprietarul in bunul obicei al romanului a scos din priza detectorul (ca consuma curent!!! Cand aud asta imi vine sa-mi dau in cap singur) sau nu avea deloc. De asta s-a si produs la ora 5 dimineata. Probabil a explodat cand a aprins lumina sau a pornit un aparat electric, cel mai probabil chiar centrala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

COMPLETARE Toate drumurile naționale și județene din Constanța, cu două excepții, sunt închise

Thu Jan 28 , 2021
Situația la zi, aici: Cum se circulă în județul Constanța. Ce drumuri s-au redeschis COMPLETARE 1: Astăzi, 28.01.2021, începând cu ora 08:00, s-a deschis circulația rutieră pe: DN22C – km 0+000 – km 42+740, Cernavodă – Murfatlar. COMPLETARE 2: Astăzi, 28.01.2021, începând cu ora 08:30, s-a deschis circulația rutieră pe: DN2A – km 126+000 […]
drumuri constanta