Noaptea accidentelor rutiere pe litoral

accident ambulanta

Noaptea de 15 spre 16 iulie a fost noaptea accidentelor rutiere pe litoral.

După evenimentul din Ovidiu, cu șase răniți, dintre care un copil intubat, în comă, au urmat altele trei.

În Eforie, pe variantă, un bărbat de 78 de ani, care circula către Agigea, a accidentat două persoane, soț și soție, care treceau strada pe la trecerea de pietoni. Șoferul băuse, avea 0,08 în aerul expirat.

În Techirghiol, un copil de 15 ani a fost lovit de o mașină. A fost transportat la spital cu traumatism cranio cerebral.

În jurul orei 23.00, un accident s-a produs și pe bulevardul Mamaia din Constanța, în dreptul hotelului Malibu. Victima a suferit un traumatism de membru inferior, au spus medicii de la Ambulanță care au fost solicitați să intervină.

De asemenea, polițiștii au anunțat că, tot pe 15 iulie, în jurul orelor 19:00, a fost identificat conducătorul autoturismului marca Mercedes Benz, în vârstă de 30 de ani, care în jurul orelor 01:30, circulând pe DN 39, banda 2 a sensului Constanta-Mangalia și ajungând în localitatea Tuzla, a acroșat o persoana de sex masculin de 65 de ani și a părăsit locul accidentului. Victima se afla căzută pe carosabil pentru că în urmă cu aproximativ două minute, angajată în traversare prin loc nepermis, fusese acroșată de un autoturism marca VW, condus pe același sens de mers de o persoana de sex masculin. Persoana vătămată a decedat la fata locului. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă și, fașă de șoferul cu Mercedes, pentru părăsirea locului accidentului.

 

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.