„Noaptea minții”. Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, decopertat la câteva zile după ce a fost reasfaltat

„Noapte minții”. Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, decoperat la câteva zile după ce a fost reasfaltat

O porțiunea a bulevardului Alexandru Lăpușneanu din Constanța a fost decoperată, în ciuda faptului că fusese reasfaltată în urmă cu circa două săptămâni.

Situația a fost semnalată pe pagina sa de personală de un constănțean, dr. Adrian Barbu.

„Noaptea minții! După ce au turnat covorul asfaltic in urma cu mai puțin de 2 săptămâni, acum au decopertat un strat de aprox 8-10 cm. Intersecția de la Dobrogea, ” la păpădie”. Nu știm cine ia banii, dar îi ia bine de tot!”, scrie acesta.

Vă recomandăm și:

COMPLETARE. Primăria Constanța a explicat pe Facebook ce se întâmplă.

„În urma verificării conformității lucrărilor de asfaltare de către supervizorul lucrărilor executate pe Bdul Lăpușeanu ( tronsonul cuprins între: intersecția Bdul A.Vlaicu /str. Heracleea) s-au constatat o serie de neconformități. În acest sens, supervizorul a notificat antreprenorul să remedieze în cel mai scurt timp posibil neconformitățile identificate. În vederea recepționării și efectuării plății aferente acestor lucrări, antreprenorul are obligația de a remedia neconformitățile sesizate pe cheltuiala proprie, neputând emite nici o pretenție pentru recuperarea acestor cheltuieli de la municipalitate.”

Primăria nu a menționat care anume sunt neconformitățile constatate.

Foto: Facebook/AdrianBarbu

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Au furat 47 de animale (ovine, bovine, caprine, porcine și cabaline)

Wed Oct 5 , 2022
Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au identificat 5 persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Din cercetări a reieșit faptul că persoanele în cauză ar fi sustras, în mod repetat, animale (ovine, bovine, caprine, porcine și cabaline), dar […]