Nod rutier în Medgidia. Marian Crușoveanu, PNL: S-au depus patru oferte pentru studiul de fezabilitate

În campania electorală, actualul deputat PNL Marian Crușoveanu a prezentat mai multe proiecte și a promis că va face tot posibilul să devină realitate.

Astăzi, parlamentarul a anunțat evoluția unui proiect extrem de important pentru Medgidia: un nod rutier nou.

„În ultimii ani, #Medgidia a devenit o zonă de interes economic extrem de importantă, astfel încât transportul de mare tonaj în municipiu a crescut considerabil. Investițiile din zonă au creat o provocare care avea nevoie de o soluție urgentă, aceasta fiind construirea nodului rutier pe Autostrada Soarelui, în zona municipiului Medgidia.”, a declarat Marian Crușoveanu.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avansat demersurile pentru realizarea acestui proiect, astfel încât, în momentul de față, există 4 oferte pentru elaborarea studiilor de pre-dezabilitate și fezabilitate. După ce se va depăși această fază, se vor începe contractarea, proiectarea și execuția nodului rutier.

Pentru medgidieni și mai ales pentru investitorii din zonă, avansarea acestui proiect reprezintă o veste bună, mai ales că, după realizarea acestui obiectiv, traficul greu va fi dirijat în afara localității. Acest nod are un impact pozitiv, atât din perspectivă economică, dar mai ales a mediului.

„Componenta esențială pentru dezvoltarea județului Constanța o reprezintă investițiile în proiecte de impact, care pot trece dincolo de ciclurile electorale. Nodul rutier de pe #A2 și #DJ222 este o soluție tehnică pentru un termen mediu și lung, atât pentru municipiul Medgidia, cât și pentru județul Constanța.”, a mai spus Marian Crușoveanu. 

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Constanța primește 22,5 milioane lei din fondul de rezervă al Guvernului pentru energie termică

Fri Nov 12 , 2021
Executivul a aprobat, în ședința de astăzi, alocarea unor sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, în vederea asigurării continuității serviciului public de alimentare cu energie termică, în sistem centralizat, a populației. Astfel, 310.426.000 lei au fost alocați pentru 31 […]
bani