Noi servicii în cadrul ambulatoriului Spitalului Medgidia

Primăria Medgidia a anunțat că începând cu data de 17 august 2023, în cadrul ambulatoriului Spitalului Municipal Medgidia, puteți beneficia de următoarele servicii medicale de reumatologie, oferite de dr. Jiglău Mihaela:

– Consultații;

– Ecografie musculo-scheletală;

Infiltrații cu corticosteroizi;

– Infiltrații cu acid hialuronic;

– Terapie PRP.

Pentru programări și informații privind costul și durata procedurilor puteți apela numărul de telefon 0241810690, interior 3017, sau vă puteți prezenta la sediul ambulatoriului, în intervalul orar 13.00 – 15.30.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polaris M Holding Constanța: unde puteți arunca săptămâna aceasta deșeurile voluminoase

mar aug. 8 , 2023
Polaris M Holding Constanța a anunțat că săptămâna aceasta, până în data de 𝟭𝟯.𝟬𝟴.𝟮𝟬𝟮𝟯, 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗶𝗻𝗲𝗿𝗲𝗹𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗰𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗲𝘀̗𝗲𝘂𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘃𝗼𝗹𝘂𝗺𝗶𝗻𝗼𝗮𝘀𝗲 sunt amplasate în cartierul C.E.T., lângă platforma 112, Aleea Egretei 𝐂𝐞 𝐝𝐞𝐬̗𝐞𝐮𝐫𝐢 𝐬𝐞 𝐝𝐞𝐩𝐮𝐧 𝐢̂𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞 Mobilier, canapele, saltele, usi, obiect de uz sanitar, mochete, calorifere etc. Pe lângă aceste […]

V-ar putea interesa și: