„Noi suntem săraci iar ei, copiii, sunt cei bogați”

Câteva sute de copii din mediul rural, au putut spune că au început școala, prin proiectul „Spune NU abandonului școlar din satele județului Constanța”, inițiat de preotul Claudiu Banu, de la Parohia Sf. Mina.

„Am încheiat cu ajutorul lui Dumnezeu și acest proiect, alături ne-au fost Ierarhul nostru, preoții din satele vizitate, câțiva enoriași și ca de fiecare dată SC Zip Escort SRL, cărora le mulțumim și le rămânem îndatorați. Am petrecut clipe minunate alături de copiii din Poiana, Siminoc, Poarta Albă, Nazarcea și Galeșu.

Am realizat că noi suntem săraci iar ei, copiii, sunt cei bogați, bogați în sinceritate, simplitate și frumusețe interioară.

Vreau să vă mulțumesc tuturor, că ați rupt din al vostru și ați dăruit alături de noi, parohia Sfântul Mina, rechizite atât de necesare elevilor.

Vreau să vă mulțumesc că și de data aceasta cuvintele și inițiativa acestui proiect au avut ecou în sufletul fiecăruia din dumneavoastră.

Dragii mei, faptele vă aparțin, a celor ce sunteți alături de fiecare dată, în fiecare proiect social-filantropic dedicat comunității desfășurat în Bisericuța de lemn din Parc Tăbăcărie, eu sunt doar mesagerul faptelor voastre.

Vă lăsăm o frântură din acțiunea de astăzi in imagini.

Dumnezeu este Cel ce face și le rânduiește pe toate prin oameni minunați.”, a spus preotul paroh Banu Claudiu.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.