NORDIS a sponsorizat Primăria Constanța cu 250.000 de lei, bani cu care aceasta va construi o zonă de fitness

Nordis Management SRL a încheiat un contract de sponsorizare cu Primăria Constanța, în valoare de 250.000 de lei. Cu acești bani se va realiza un spațiu modern, echipat corespunzător, în care să poată face fitness în aer liber.

„Spațiul de agrement se află pe plaja Modern, ceea ce va face ca timpul petrecut pe malul mării să fie cu atât mai plăcut, mai ales pentru cei care iubesc să facă sport în aer liber. Parcul va fi dotat cu 47 de aparate de fitness, o pistă pentru alergat și va fi înfrumusețat cu arbori, arbuști și flori. Nu vor lipsi nici băncile, coșurile de gunoi ori stâlpii de iluminat pentru ca plăcerea de a face sport să poată fi satisfăcută și după lăsarea serii.”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța, printr-un comunicat de presă.

Aceștia spun că vom avea parte și de o zonă de spațiu verde care va fi dotată cu sistem de irigații, o pergolă pentru umbră și toate condițiile pentru a putea desfășura aceste activități în mod decent.

Lucrările ar trebui să fie gata până la sfârșitul săptămânii viitoare. Anunțul a fost făcut de city-managerul Constanței, Felicia Ovanesian, într-o comunicare publică neanunțată oficial de primărie.

NORDIS construiește un complex imobiliar de lux în Mamaia Nord.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Interviuri cu George Ganea și Marian Aioani, fariștii care au reprezentat România la Tokyo

Mon Aug 2 , 2021
George Ganea și Marian Aioani, jucători ai FC Farul, au jucat în echipa de fotbal a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Iată ce spun despre experiența avută. Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.