Nordul stațiunii Mamaia a rămas fără apă. Se lucrează la remedierea problemei

Astăzi – 09 aprilie 2022, conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, din Stațiunea Mamaia, a înregistrat o avarie pe bulevardul Mamaia în zona Hotelului Național. Imediat, la fața locului s-a deplasat o echipă RAJA care a constatat necesitatea opririi pompării pe această conductă, din cauza debitului foarte mare de apă, pentru remedierea acesteia.

Astfel, ca urmare a executării lucrărilor de reparație, în intervalul orar 13.00 – 17.00, consumatorii din zona cuprinsă între Summerland și Ecluza Năvodari (Mamaia Sat, Mamaia Nord, Hanul Piraților și Tabăra de copii Năvodari), nu vor avea apă potabilă la robinete.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

RAJA SA
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Constănțeni nemulțumiți că se taie copaci de pe bulevardul Mamaia. Ce spune primăria

Sat Apr 9 , 2022
Un constănțean a postat, sâmbătă, imagini cu muncitori care taie un copac pe bulevardul Mamaia. Mai multe persoane au comentat, nemulțumite că Primăria Constanța taie copaci. Au atras atenția că este vorba despre copaci sănătoși, în opinia lor, și că alți arbori au fost marcați cu vopsea. „Sunt copaci perfect […]