Norișor a fost adoptat

Norișor, cățelușul care a fost găsit abandonat într-un parc din municipiul Constanța și-a găsit o familie.

Noua stăpână a lui Norișor s-a decis să se alăture campaniei derulate de municipalitate „Adoptă un cățel”, fapt pentru care a sunat la adăpostul public să primească detalii legate de Norișor, l-a rezervat chiar din ziua în care a apărut apelul la adopție, iar vineri, 14 octombrie a venit și l-a luat acasă. Cățelușul i-a fost încredinţat spre adopţie în mod gratuit prin contract și după ce a fost consultat de către medicul veterinar.  

În cazul în care vă decideți să adoptați un câine, puteți merge la adăpostul public pentru animale abandonate din municipiul Constanța, strada Câmpul cu Flori nr. 5.  

Program cu publicul:  

Luni, marți, miercuri, vineri între orele: 10:00- 14:00;  

Joi: 9:30 – 17:30.  

Mai multe detalii legate de adopție puteți obține de la personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733045213.  


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arhitectul șef al municipiului Tulcea, acuzat că a aprobat documente pentru o firmă în care soția sa era asociat

lun oct. 17 , 2022
Arhitectul şef în cadrul Primăriei municipiului Tulcea, Filip Raicu, este acuzat de Agenția Națională de Integritate că  a semnat şi aprobat o serie de documente între Primăria Tulcea şi societatea comercială în cadrul căreia soţia persoanei evaluate deţine calitatea de asociat, avize care au produs un folos material pentru aceasta. […]

V-ar putea interesa și: