Normalitatea din Ardeal și aroganța din Constanța sau parcarea din Florești, județul Cluj, versus lista lui Chițac

Normalitatea din Ardeal și aroganța din Constanța sau parcarea din Florești versus lista lui Chițac
Primăria Florești versus Primăria Constanța

Parcarea cu acces cu barieră din curtea Primăriei Florești devine cu plată începând de luni 21 martie, anunță administrația locală. Primele 30 de minute sunt gratuite, iar pentru următoarele 30 de minute până la o oră tariful este de 2 lei, scriu colegii noștri de la ViaCluj.tv. Tariful crește pe măsură ce crește timpul de staționare. Cine vrea să stea 8 ore va plăti 56 de lei. Evident, este un tarif prohibitiv, ca să-i forțeze pe funcționari să nu mai parcheze acolo.

Este aceeași măsură pe care a luat-o fostul primar din Oradea, Ilie Bolojan, imediat după ce a ajuns în primărie. A desființat bariera și a introdus un sistem similar de plată, care te descurajează să lași mașina pe termen lung.

În Constanța, primarul PNL Vergil Chițac nu numai că nu a desființat bariera, ci a înființat o listă pe care apar numele celor care au voie să folosească gratuit parcarea. Primii pe listă sunt Vergil Chițac, Felicia Ovanesian, Ionuț Rusu și Doru Iordache, consilier al primarului. Toți și-ar permite liniștit să plătească 56 de lei pe zi, dar parcă gratis e mai bine, nu?

Un șofer obișnuit nici măcar nu se poate apropia de parcarea primăriei, pentru că încă de pe stradă este amplasat un semn de interzis.

OPINIA AUTORULUI: „Cam aceasta este diferența între Ardeal și zona aceasta, mai apropiată de Orient decât de Occident. Este diferența dintre normalitate și aroganță.

Recomandări:

Palatul Culturii versus Cazinou. La porțile Orientului, Constanța nu a avut și nu va avea niciodată maiestuozitatea Iașiului. Jurnal de călătorie

Vinerea verde s-a ofilit în Constanța. Cum arată parcările de la Consiliul Județean, Primărie și Prefectură

Vezi mai jos toate tarifele care vor fi practicate de astăzi în Florești:

Comuna Florești are circa 38.000 de locuitori și se află la mică distanță de Cluj-Napoca. Un raport al Băncii Mondiale spune că aici locuiește cea mai tânără și educată populație din România.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Normalitatea din Ardeal și aroganța din Constanța sau parcarea din Florești, județul Cluj, versus lista lui Chițac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Luca, de 13 ani, a dispărut de acasă. Haideți să-l găsim!

Mon Mar 21 , 2022
COMPLETARE 22 martie, ora 09.26 Astăzi, în jurul orei 21.40, polițiștii Secției 5 au fost sesizați cu privire la dispariția lui LUCA STROE, de 13 ani, din municipiul Constanța. În jurul orei 19.00, acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent. Minorul are […]