Norwegian Cruise Line va relua croazierele pentru „pasagerii complet vaccinați”

Compania Norwegian Cruise Line a anunţat marţi că va relua croazierele pe 25 iulie pentru „pasagerii complet vaccinaţi”, după „mai mult de un an de suspendare” a activităţii din cauza pandemiei de COVID-19, relatează AFP.

Compania americană îşi va relua croazierele treptat cu 3 din cele 17 nave care alcătuiesc flota sa, pe noi rute în Grecia şi Caraibe, potrivit unui comunicat.

„Toţi pasagerii care se îmbarcă la bordul navelor noastre de croazieră până la 31 octombrie 2021 trebuie să fie complet vaccinaţi şi testaţi înainte de îmbarcare”, a declarat directorul companiei Harry Sommer.

În plus faţă de vaccinările şi testările necesare pentru pasageri şi echipaj, compania promite un sistem de filtrare, măsuri de „igienizare sporite” şi „resurse medicale îmbunătăţite” pe nave, precum şi asigurarea că aceste măsuri vor fi extinse la parteneri în timpul escalelor.

Acest protocol este implementat sub egida unui consiliu de sănătate format din şase experţi prezidaţi de un fost comisar al Administraţiei americane pentru alimente şi medicamente (FDA), potrivit Norwegian Cruise Line.

„Având în vedere evoluţia constantă a pandemiei, accelerarea implementării imunizării şi a cunoştinţelor ştiinţifice, este prematur în prezent să luăm decizii cu privire la protocoalele noastre sanitare şi de siguranţă pentru îmbarcările ulterioare datei de 1 noiembrie 2021″, a adăugat el.

Norwegian Jade va oferi croaziere de o săptămână în insulele greceşti începând cu 25 iulie, Norwegian Joy şi Norwegian Gem vor oferi croaziere în Caraibe, respectiv cu plecări din Jamaica începând cu 7 august, şi Republica Dominicană începând din 15 august.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.