Nou hotel Ibis pe litoralul bulgăresc, nu românesc

Grupul Accor a anunțat își extinde portofoliul în regiunea Balcanilor. Grupul a semnat un acord de franciză cu Valdemosa EOOD pentru un ibis Styles în Bulgaria. Hotelul situat în Nisipurile de Aur îi va întâmpina pe primii oaspeți anul acesta în luna mai.

Accor continuă să-și consolideze și să-și extindă portofoliul în Europa de Sud-Est, prin semnarea unui acord de franciză cu Valdemosa EOOD pentru rebranding-ul hotelului Roomer Golden Sands, recent renovat. Acesta va fi deschis sub brandul ibis Styles în mai 2021.

„Nisipurile de Aur și coasta Bulgară a Mării Negre reprezintă o destinație turistică foarte populară, ce atrage mulți vizitatori din România, Ucraina, Polonia, Germania sau Regatul Unit. Doar în 2019, stațiunea a înregistrat peste 700 000 de turiști cazați în unitățile sale hoteliere. Credem că datorită cooperării noastre cu Accor, în ciuda situației actuale de pe piață, mai mulți oameni ar putea descoperi adevărata frumusețe a coastei și vor petrece vacanțe perfecte în hotelul ibis Styles Golden Sands Roomer“, adaugă Tomash Kraev, Valdemosa EOOD Company.

Hotelul ibis Styles, care va fi deschis în curând, va oferi 90 de camere, un restaurant cu terasă exterioară care servește mâncăruri locale și internaționale, împreună cu o piscină exterioară înconjurată de vegetație. Hotelul este situat lângă promenada principală a stațiunii, la doar 100 de metri de partea centrală a Nisipurilor de Aur. Deschiderea sa este programată în mai 2021.

Pe litoralul românesc există un singur hotel Ibis, în Constanța.

Citește și:

Aroganța grecilor și căciuleala românilor

Oficial, numărul turiștilor străini pe litoral a scăzut cu 80,6%

Sezonul estival 2021 îi așteaptă pe turiști cu foarte multe noutăți pe litoralul românesc

Barieră verde pe litoral după aproape 50 de ani. Sălcii și cătini pe marginea plajelor

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Prima scădere a incidenței cazurilor de coronavirus în municipiul Constanța după mai multe săptămâni

Thu Apr 1 , 2021
Direcția de Sănătate Publică din Constanța a raportat, pe 1 aprilie, prima scădere a incidenței cazurilor de coronavirus în municipiul Constanța după mai multe săptămâni. Astfel, 1 aprilie, s-au raportat 1976 de cazuri, ceea ce înseamnă o incidență de 6,34 cazuri la mia de locuitori. Ieri era de 6,48 S-au […]
coronavirus