Nouă autospeciale la un incendiu. Au ars câteva lămpi ornamentale dintr-un balcon

pompieri isu incendiu

Pompierii au fost solicitați să intervină, în urmă cu câteva minute, la un incendiu la mansarda unui bloc cu 5 etaje, pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, nr. 30 din municipiul Constanța.

La fața locului au fost alocate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul Fripis, una de descarcerare, un SMURD, o autospeciala pentru transport personal si victime multiple de la Detașamentul Port, încă două autospeciale ISU, o ambulanță.

„Incendiul se manifestă în balconul unui apartament la câteva lămpi ornamentale. Incendiul este lichidat. Nu sunt probleme.”, au precizat reprezentanții ISU.

Vom reveni cu amănunte.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Unitatea Militară 02046 face angajări

mar dec. 7 , 2021
Unitatea Militară 02046, Constanța, din Ministerul Apărării Naționale, județul Constanța, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: analist debutant în Biroul baze de date; referent de specialitate debutant – Biroul dezvoltare și integrare aplicații resurse; inginer de sistem debutant […]
stagiu militar

V-ar putea interesa și: