Noua listă cu țările pentru care se impune carantina

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 5 martie 2021, Hotărârea numărul 15. Prin aceasta s-a aprobă lista țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România.

Prima țară de pe listă este Cehia, unde se înregistrează o incidență de 1395,1 cazuri la 100.000 de locuitori.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polițiștii care au salvat o familie dintr-un incendiu VIDEO

vin mart. 5 , 2021
Astăzi, în jurul orei 16.30, doi polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Soveja din municipiul Constanța, au constatat faptul că de la un apartament situat la etajul 1 al unui bloc a izbucnit un incendiu. Cătălin Boiangiu și Bogdan Popescu nu au […]

V-ar putea interesa și: