Puteți face comenzi pentru noua MAZDA 3

Noua Mazda 3 poate fi comandată în această perioadă, la Expocar (strada Baba Novac, municipiul Constanța), la numai câteva zile de la prezentarea mondială

Pentru că vorbim de un model nou, livrările se vor face în perioada martie – aprilie 2019.

Noua Mazda 3 a fost prezentată în premieră pe 29 noiembrie 2018, la târgul auto din Los Angeles, SUA.

Mașina adoptă noua  SKYACTIV-Vehicle Architecture, concepută pentru a le  permite celor din interiorul maşinii să trăiască la maximum sentimentul natural de echilibru. Sistemul de propulsie cuprinde cele mai recente motoare SKYACTIV-X, SKYACTIV-G şi SKYACTIV-D.

Cu peste 6 milioane de unităţi vândute de la debutul său din 2003, Mazda3 este un model strategic la nivel global care a determinat creşterea companiei atât din perspectiva mărcii, cât şi a afacerii.

„Noua Mazda3, lansată astăzi, deschide o nouă eră pentru Mazda. Următoarea generaţie de maşini Mazda va creşte valoarea experienţei proprietarilor acestora. Prin produse de acest tip vom creşte în continuare valoarea mărcii Mazda şi vom lucra pentru atingerea obiectivului nostru: acela de a crea legături din ce în ce mai puternice cu clienţii din întreaga lume.”, a declarat Akira Marumoto, preşeditele, CEO-ul şi directorul general al Mazda.

Chiar dacă ambele poartă numele de Mazda3, modelele hatchback şi sedan au personalităţi distincte – designul hatchback-ului este dinamic, iar cel al sedanului, elegant.

Pentru detalii suplimentare puteți apela la consilierul de vânzări Mazda Mihai Arginteanu, tel. 0748241132.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ar fi furat, singur, o mașină de spălat și două butelii

Sun Dec 16 , 2018
Un tânăr a fost reținut după ce ar fi furat singur o mașină de spălat și două butelii. Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Perișoru, județul […]