Nouă sărărițe au împrăștiat material antiderapant în Constanța. Codul galben continuă

sărărițe au împrăștiat material antiderapant în Constanța
O sărăriță companiei Polaris, în acțiune pe străzile din Constanța

Nouă sărărițe ale companiei Polaris M Holding au împrăștiat material antiderapant în Constanța, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe bulevardele principale, străzile secundare și podurile din oraș.

În prezent, în municipiul Constanța, traficul se desfășoară în condiții normale.

Veștile de le meteorologi nu sunt însă tocmai bune. Constanța se află până la ora 14.00 sub atenționare cod galben de vânt puternic,

Conform infomațiilor transmise de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, vântul va depăşi la rafală 55 – 70 km/h. Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, cu temperaturi maxime cuprinse între –4 grade și –1 grad și minime între –8 și –5 grade.

Tot noaptea trecută, ca urmare a vântului puternic, mai multe crengi s-au rupt și au căzut.

Având în vedere că vântul va sufla cu putere în continuare, Primăria Constanța face apel la cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.
Conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe, și să circule cu atenție sporită prin dreptul panourilor publicitare.

Puteți semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

  • Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
  • Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142
  • Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă – 0737552271.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția Locală Constanța a dat amenzi de 4.400 de lei în fiecare oră

sâm feb. 23 , 2019
Poliția Locală Constanța a dat, în medie, amenzi de 4.400 de lei în fiecare oră a zilei de 22 februarie. Totalul sancțiunilor contravenționale aplicate în cursul zilei respective a fost de 247 amenzi, iar valoarea acestora s-a ridicat la suma de 105.645 lei. Asta înseamnă 4.401 lei pe oră, în […]

V-ar putea interesa și: