Noul Duster poate fi testat și câștigat în Constanța

noul duster
Noul Duster este prezent, începând din 8 decembrie, în showroom-urile din Constanța

În perioada 8 – 10 decembrie, showroom-urile Dacia din Constanța, situate în bd. I.C. Brătianu, nr. 251, bd. Tomis nr. 393, respectiv Șoseaua Constanței nr. 57 A-B Mangalia îi așteaptă pe toți cei interesați să descopere noul Duster.

Timp de 3 zile, cei interesați vor avea posibilitatea să testeze noul model și să afle detalii despre oferta completă de finanțare și post vânzare.

„Vizitatorii vor putea participa la campania specială organizată cu această ocazie și vor avea șansa de a câștiga marele premiu – Noul Duster, în versiunea sa cea mai echipată, cu motorizarea diesel 1,5 dCi de 110 cai putere și tracțiune integrală”, a declarat Constantin Olteanu, director general al Rent Car Service Litoral, concesionarul Dacia, Renault și Nissan.

Cardurile de înscriere în campanie vor fi disponibile atât în showroom-urile Dacia, cât și în mall-urile selectate pentru activări și împreună cu publicațiile Ziarul Financiar și Gazeta Sporturilor.

Regulamentul campaniei poate fi consultat AICI.

Programul „Porților deschise” este următorul:

  • Vineri, 8 decembrie: 9.00 – 19.00
  • Sâmbătă, 9 decembrie: 9.00 – 19.00
  • Duminică, 10 decembrie: 9.00 – 15.00.

Prețul noului Duster pornește de la 12.350 de euro, TVA inclus.

Noua versiune a modelului Duster de la Dacia a fost dezvăluită în premieră mondială pe 12 septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Cel mai bine vândut model al gamei la nivel internațional, Duster se prezintă cu un nou design, atât la exterior, cât și la interior, dar și cu o serie extinsă de echipamente. Potrivit producătorului, în materie de motorizări noul Duster este echipat cu motoarele pe benzină SCe 115 (în versiunea 4X2) și TCe 125 (în versiunile 4X2 și 4X4) asociate cu o cutie de viteze manuală.

În ceea ce privește oferta diesel, modelul propune blocul dCi 90 CP în versiunea 4X2 și dCi 110 CP în versiunile 4X2 și 4X4, combinate cu o cutie de viteze manuală. Motorul dCi 110 CP (în cazul versiunii 4X2) poate fi echipat cu cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC.

Cristian HAGI
Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Eduard Martin, eliberat din arest

Thu Dec 7 , 2017
Eduard Martin, asociat al Polaris M. Holding, a fost eliberat din arest. Decizia a fost luată, joi, de Curtea de Apel București, este definitivă și trebuie pusă în aplicate tot joi. Împreună cu Eduard Martin va fi eliberat și președintele Consiliului de Administrație al companiei Polaris M Holding, Daniel Marcel […]
eduard martin, polaris