Noul regulament al parcărilor din municipiul Constanța, în dezbatere la Dobrogea TV

Realitatea locala Dobrogea TV

Noul regulament al parcărilor din municipiul Constanța va fi tema emisiunii „Realitatea locală” de la Dobrogea TV, astăzi, 23 februarie.

invitat este Horia Constantinescu, șeful Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța, cel care s-a ocupat de noul regulament.

Horia Constantinescu, director executiv adjunct la Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța
Horia Constantinescu, director executiv adjunct al Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Constanța

Reamintim că acesta a fost supus dezbaterii publice, oricine a dorit a putut să-și spună punctul de vedere și să propună modificări.

Emisiunea este live, pe post, dar și pe pagina de Facebook a Dobrogea TV. Dacă doriți să-i adresați întrebări lui Horia Constantinescu pe această temă, puteți lăsa însă întrebări aici, la comentarii. Veți avea și un număr de telefon, afișat pe ecran în timpul emisiunii, pentru a putea interveni în direct, în a doua parte a acesteia.

Mai jos găsiți câteva articole în care puteți citi ce presupune noul regulament. Pentru a intra în vigoare, trebuie să fie votat de Consiliul Municipal. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla luna viitoare.

Cum se va organiza licitația pentru locurile de parcare rezidențiale din Constanța

Atenție, turiști! Dacă veniți în vacanță cu mașina în Constanța, veți plăti vinietă de parcare. Vor plăti și constănțenii

500 de lei amendă pentru că ai ocupat un loc de parcare fără să plătești, 200 de lei pentru că ai blocat accesul în toată parcarea

Locurile de parcare închiriate de la Primăria Constanța nu vor mai fi valabile 24 de ore din 24


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

6 comentarii

 • Persoanele juridice cum pot plati parcare de resedinta daca sediul firmei este la alta adresa . Ex \salariatul/ proprietarul firmei pleaca seara cu masina acasa si o parcheaza la domiciliu.
  Exista persoane fizice care detin 2 , 3 locuri de parcare de multi ani . Raman cu ele daca au achitat taxa anuala ?

 • 1. Care sunt cu exactitate cele 3 zone de care se vorbeste in noul regulament?
  2. Unde pot parca in Constanta PE DOMENIUL PUBLIC fara a fi nevoit sa platesc orice fel de vinieta?
  3. Impotriva masinilor care zac pe domeniul public fara RCA valabil si poate chiar fara ITP se poate lua vreo masura pentru a elibera locurile de parcare?

 • Nu ar trebui să fie discriminare. Plătit taxa pentru parcare de către toți și fiecare sa parcheze unde găsește loc. Sunt locuri libere pe timpul zilei se pun bidoane, cărămizi sau ce găsește fiecare și tine blocat locul. Mai rămâne sa și pună gard pe locul de parcare. Ca la cimitir încadrează mormântul

 • E o porcărie, mai bine mare au taxele cu x% pentru nevoile bugetare

 • Munteanu 0726842015

  În punctul de vedere exprimat am propus ca intre orele 07.30 – 17.00 parcurile rezidentiale sa nu aiba regim de rezervare, similar parcarilor din zona instituțiilor publice.
  Intervalul propus reprezintă durata unei zile de muncă, și pe baza de reciprocitate se realizeaza o mai eficientă utilizare a spațiului. Doresc motivatia și o astept in forma oficială, așa cum am solicitat.

 • Mitrea Vasile

  Buna ziua.Locuiesc in zona 2-hotel Zoiadiac,zona foarte aglomerata,zona in care foarte greu gasesti un loc de parcare mai ales cand este frumos afara si vine lumea in parc.Vara nu se mai pune problema,sa mai poti parca masina in fata blocului tau,trebuie sa dai roata tot cartierul Tomis nord.Am sa platesc taxa anula,dar macar sa se faca ceva cu acesti bani,sa se rezolve problema parcarilor pentru masini,sa nu se cheltuiasca banii aiurea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.