Noul Renault Megane Sedan a ajuns în Constanța. O berlină compactă cu dotări de lux. FOTO. VIDEO

renault-megane-sedan-2
Noul Renault Megane Sedan a fost prezentat astăzi, oficial, în Constanța, la sediul Total Service International, Reprezentanța Renault Nissan Constanța.

Înainte de a vă spune cum mi-a plăcut mașina, vă anunț că mâine și poimâine inclusiv o puteți testa în ambele showroom-uri Renault din oraș. Ba mai mult, dacă vă înscrieți la drive test pe site-ul Renault puteți câștiga o vacanță la un hotel boutique, la care veți ajunge cu noul Megane Sedan, un costum sau o rochie custom made sau un smartwatch Vector Luna. Înscrierile se pot face direct în showroom-uri sau pe site-ul renault.ro.

DETALII DESPRE TOMBOLĂ ÎN CLIPUL VIDEO DE LA FINALUL TEXTULUI

Să revenim la autoturism. Noul Renault Megane Sedan are un design pe cât de frumos, pe atât de impunător. Este o mașină de 4,63 metri lungime, care se remarcă prin semnătura luminoasă a LED-urilor cu efect 3D.

Dacă frumusețea stă totuși în ochii privitorului, despre tehnologia noului Megane Sedan nici măcar cei mai mari cârcotași nu pot spune nimic rău. Variantele de top sunt dotate cu caracteristici specifice modelelor de lux. De exemplu, automobilul poate fi echipat cu sistemul Easy Trunk Access, care vă permite să deschideți portbagajul fără mâini, prin detectarea mișcării piciorului sub bara de protecție spate. Puteți opta și pentru sistemul multimedia R-LINK 2, un adevărat centru de comandă cu un touchscreen de 8.7 inci, (aproximativ 22 cm), care îți stă la dispoziție și reacționează la cea mai mică atingere. De aici, poți controla cele mai importante funcții ale noului tău autoturism. Automobilul dispune și de sistemul Multi-Sense, care permite personalizarea comportamentului mașinii, cu ajutorul a patru moduri pre-programate: Neutru, Sport, Confort, Eco și un mod ”Perso” care poate fi setat de orice șofer. Fiecare mod, care poate fi accesat și direct de pe consola centrală, gestionează răspunsul motorului, schimbarea de viteze a cutiei, opțiunile de confort ale habitaclului, ambianța luminoasă și variația efortului ecranului. Și dacă toate acestea nu erau de ajuns, inginerii de la Renault au adăugat opțiunea ”head-up display”, care asigură un plus de confort și siguranță. Evident, nu lipsesc dotări deja obligatorii, cum sunt climatizarea automată, conexiunea fără fir la telefonul tău, asistență la pornirea din rampă, senzori de lumină/ploaie, pornirea fără cheie sau sistemul de navigație, etc.

Renault Megane Sedan este extrem de potrivit pentru familiile care au nevoie de spațiu în portbagaj. Acesta oferă un volum impresionant, de 503 litri, care poate ajunge până la 1.247 litri, dacă se rabatează bancheta spate.

Noul Megane Sedan poate fi cumpărat în trei variante de echipare, LIFE, ZEN și INTENSE, și într-o gamă largă de motorizări (patru pe motorină și unul pe benzină):

1. Energy 1.5 dCi 90, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte
2. Energy 1.5 dCi 110, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte
3. Energy 1.5 dCi EDC, cu transmisie automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte
4. Energy 1.5 dCi 130, cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte
5. Sce 115 cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte

Consumul de combustibil este excelent. Cel mai economic motor este cel diesel de 110 CP, care promite un consum mixt de 3,7 litri la suta de kilometri, 4 litri la sută în regim urban (dacă este conectat la o cutie automată) și numai 3,5% în regim extra-urban. Motorul de 90 CP consumă chiar mai puțin în regim extra-urban: 3,4%. Asta înseamnă cu puteți ajunge din Constanța în București cu circa 7 litri de motorină!

Prețurile pleacă de la 14.800 euro, TVA inclus, pentru varianta LIFE pe benzină, de 115 CP, și ajung la 20.400 de euro, pentru variante INTENSE, pe motorină, de 130 CP.
P

Pentru cei interesați, Renault oferă, prin Renault Finance, oferte extrem de avantajoase de finanțare. În plus, în această perioadă beneficiați și de promoții. De exemplu, modelul pe benzină de 115 CP, cu mai multe opțiuni incluse, costă 15.800 de euro, TVA inclus. Îl puteți cumpăra însă la un preț promoțional de 15.093 de euro. Dacă optați pentru leasing prin Renault Finance, rata lunară, cu TVA și asigurare CASCO incluse, pornește de la 134 de euro.

Dacă vă doriți o mașină extrem de competitivă la raportul preț-calitate, în care să aibă loc și copii, și bagajele, care să aibă dotări de mașină de lux, Renault Megane Sedan este o variantă demnă de luat în seamă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Aniversarea a 90 de ani de la fondarea Partidului Naţional Ţărănesc. De ce este necesară revenirea PNŢCD pe scena politică

Fri Oct 14 , 2016
Pe 10 octombrie 1926, în urmă cu 90 de ani, a fost fondat Partidul Naţional-Ţărănesc, prin fuziunea Partidului Naţional Român din Transilvania, condus de Iuliu Maniu cu Partidul Ţărănesc din Vechiul Regat al României, condus de Ion Mihalache. Activitatea PNŢ a fost suspendată în 1938 de către regimul dictaturii regale […]
tudorel chesoi